Anasayfa Haber Bülten AOC GAMING Q27G4X 2K 180 Hz Monitör Tanıtıldı

AOC GAMING Q27G4X 2K 180 Hz Monitör Tanıtıldı

AOC GAMING Q27G4X

27 inçlik yeni AOC GAMING Q27G4X modelinde, Hızlı IPS panel, QHD (2560×1440) çözünürlük, 180 Hz yenileme hızı, 1 ms GtG’ye çıkan tepki süresi ve Adaptive-Sync bulunuyor.

Monitor, 10 bit paneli sayesinde 1.07 milyar renk üreterek geniş bir renk gamı elde ediyor. VESA DisplayHDR 400 sertifikasına sahip Q27G4X, HDR10 sinyali kabul edip HDR içeriği gösterebiliyor, böylece oyunu ve video görsellerini daha fazla parlaklık ve çarpıcı renkler ile yukarıya taşıyor.

AGON by AOC, daha iyi, daha sezgisel bir On-Screen Display ile kullanıcıların görüntüleme deneyimlerini kolayca özelleştirmelerini sağlıyor. Elbette AOC G-Menu yazılımı da monitörün ayarlarını ve diğer AGON by AOC gaming çevre birimlerini kontrol etmek için bir başka alternatif. Gaming ile ilgili daha fazla özellikler de oyun deneyimini iyileştiriyor. Örneğin oyunda artı gösterge olmasa bile, yeni akıllı artı gösterge ile oyuncular görüntünün tam orta noktasını hedef alabilirler ve bu da oyunculara rekabetçi oyunlarda avantaj sağlıyor.

AOC GAMING Q27G4X

Ergonomik ayak ise yükseklik, sağa sola dönme, eğme ve pivot gibi, kapsamlı ayarlar sunuyor ve gaming, iş ya da ders çalışma için optimal rahatlığı da beraberinde getiriyor. Flicker-Free teknolojisi ve LowBlue modu uzun süren seanslarda gözlere rahatlık sunuyor. Bu monitör, VESA montajını destekliyor ve 3 taraftan da çerçevesiz tasarımı ile çoklu monitör kurulumları için ideal. Tam bir gaming deneyimi için ise, dahili hoparlörler bulunuyor ve kulaklık çıkışı da ürüne dahil.

AOC GAMING Q27G4X 3 yıl garanti ile sunuluyor ve Şubat ortasından itibaren, KDV dahil 329 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilecek.