Anasayfa Haber Threads Uygulaması Yer İşaretleri Özelliği Alıyor

Threads Uygulaması Yer İşaretleri Özelliği Alıyor

Threads Yer İşaretleri

Instagram Başkanı Adam Mosseri, Threads için kullanıcıların gönderileri kaydetmesine olanak tanıyacak bir yer işaretleri özelliğinin test edilmeye başlandığını duyurdu. Şirket, güncellemenin sınırlı bir test olarak başladığını ancak yoğun şekilde talep edilen özelliğin sonunda hizmette kalıcı bir yere sahip olacağını söyledi.

Meta tarafından paylaşılan ekran görüntülerine göre Threads’teki “Kaydet” düğmesi, özelliğin Instagram sürümüne çok benzeyecek. Kullanıcılar, yer işaretlerine eklenen gönderilere uygulamanın ayarlarındaki “Kaydet” bölümünden erişebilecek.

Threads şu anda direkt mesajlaşma, arama filtreleme, listeler gibi birçok özellikten yoksun. Bu anlamda yer işaretleri de bir eksiği gidermiş olacak. Threads yakın zamanda aranabilir etiketleri kullanıma sundu ancak Meta şu ana kadar kronolojik arama veya trend özellikleri eklemeye direndi. Mosseri, kronolojik aramanın spam gönderenler tarafından kolayca oynanabileceğini söyledi ancak bu özelliğin dahili bir prototipi yakın zamanda doğada tespit edildi.