Anasayfa Haber No Man’s Sky OMEGA Güncellemesi Yayınlandı

No Man’s Sky OMEGA Güncellemesi Yayınlandı

No Man’s Sky OMEGA

Hello Games, No Man’s Sky için OMEGA adlı devasa bir güncellemeyi oyuncularla buluşturdu. OMEGA’daki ana özellik, stüdyonun yeni gelenler için ideal bir giriş olması amacıyla sıfırdan yaratıldığını söylediği Expedition (Keşif Gezisi)’ın oyuna eklenmesi.

No Man’s Sky OMEGA Yenilikleri

Bugüne kadar yayınlanan 25’ten fazla ücretsiz güncelleme dışarıdan bunaltıcı görünebilir ancak bu Expedition, bir dizi dönüm noktası ve hızlı görev sayesinde yeni kullanıcılara üs oluşturma, ticaret, uzay savaşı, bilgi ve daha pek çok şeyin temelleri konusunda rehberlik edecek. Aynı zamanda OMEGA Expedition, özellikle harika bir yıldız gemisi gibi Expeditions aracılığıyla alınabilecek en iyi ödüllerden bazılarını da içeriyor.

Expedition’ın yeni oyunculara yönelik olmasının bir nedeni bulunuyor. No Man’s Sky, 2016’daki lansmanından bu yana ilk kez bu hafta sonu 19 Şubat Pazartesi gününe kadar ücretsiz oynanabilecek. Ücretsiz hafta sonu boyunca kaydedilen ilerlemeler, oyun satın alındıktan sonra da mevcut olacak.

Expedition’ların şu ana kadar kendi modları vardı ancak Hello Games artık bunları ana oyuna entegre ediyor. OMEGA güncellemesinden itibaren gezginler, kendi uzay gemilerini ve seçtikleri çoklu araçları yanlarında getirerek özelleştirilmiş erzaklarla Expeditions’a katılma ve ardından Expeditions’ta kazanılan tüm ganimet ve ödüllerle ana depolarına geri dönme fırsatına sahip olacak.

Geliştiriciler ayrıca gezegenlerde mevcut, prosedürel olarak oluşturulmuş geniş bir yelpazedeki yeni görevleri de tanıttı. Yeni görevler uzaylı yaşam formlarıyla konuşmak, onların konumlarına, iklimlerine ve kişiliklerine özel görevlerle sonuçlanacak.

Atlas Path yenilenerek kullanıcıların Atlas ile iletişim kurmasına ve onu yeni bir Atlas asası, jetpack ve kask ile onurlandırmasına olanak tanıyor. Son olarak, oyuncuların korsan yük gemilerini yenip gemiye binerek kontrolü ele geçirdikten sonra elde edebilecekleri yeni bir korsan dretnotu var.

Stüdyo, oyunun bu yıl gelecek güncellemeleri için büyük planların olduğunu iddia ediyor.