Anasayfa Haber Respawn, Star Wars Mandalorian Oyunu Geliştiriyor

Respawn, Star Wars Mandalorian Oyunu Geliştiriyor

Respawn Star Wars Mandalorian

EA tarafından Star Wars evreninden bir Mandalorian ödül avcısının yer aldığı bir aksiyon oyununun şu anda Respawn Entertainment‘ta geliştirilmekte olduğu ileri sürüldü.

Insider-Gaming‘den Tom Henderson’ın bildirdiği üzere kaynaklar, oyuncuların bu aksiyon oyununda Mandalorian rolünü üstleneceklerini söyledi. Bunun Disney+ platformunda The Mandalorian dizisinde popüler hale getirilen Din Djarin karakterinin aynısı mı yoksa Mandalore’dan başka bir gizemli kişi mi olacağı belli değil.

Oyunun Galaktik İmparatorluk’un galaksideki hakimiyeti döneminde geçeceği ve oyuncuların canlı veya ölü hedefleri alma seçenekleriyle ödül avı görevlerine atlayacakları bildiriliyor. Ayrıca Respawn’ın bir özelliği olan yüksek hareketliliğe odaklanan birinci şahıs bir oyun olduğu da söyleniyor.

Bu yüksek tempolu oyun için Mandalorian jetpack’lerin kullanılacağı bildiriliyor. Oyuncular bu ekipmanı kullanarak atak yapabiliyor, dikey olarak güçlenebiliyor, karada kayabiliyor ve diğer çevik manevraları yapabiliyor. Yüksek tempoyu korumak, oyuncunun zincirleme öldürme becerisine bağlı olarak sağlığın yenilenmesiyle de teşvik edilebilir. Ödül avcısı olan oyuncular aynı zamanda Star Wars evreninden çok çeşitli silah ve cihazlara da erişebilecek. Bunlar “bilek roketi, kıskaç kancası, düşmanları ve ödülleri etiketlemek için bir vizör ve daha fazlasını” içerebilir.

Oyunun çıkış tarihi hakkında şu an için bir bilgi yok ve projenin hala geliştirme aşamasında olduğunu belirtiyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version