Anasayfa Haber Apple Ring Geliştirme Aşamasında Olabilir

Apple Ring Geliştirme Aşamasında Olabilir

Apple Ring Geliştirme

Apple, kullanıcıların sağlık biyometriklerini takip etmek için parmağa takılabilecek bir Apple Ring akıllı yüzüğün geliştirilmesini hızlandırıyor gibi gözüküyor. Çeşitli patentlerin de gösterdiği gibi şirket birkaç yıldır giyilebilir bir yüzük fikri üzerinde çalışıyordu ancak Samsung, Galaxy Ring adını verdiği kendi ürünü konusunda hızlı davranınca Apple da projesine öncelik vermeye karar vermiş olabilir.

Electronic Times‘a göre Apple, akıllı yüzüğün popüler, saate göre daha az rahatsız edici, daha uzun süre takılabilen ve uyuması daha kolay bir alternatif olabileceğine dair işaretleri bulmak için piyasayı yakından takip ediyor.

Apple’ın, giyilebilir cihaz serisinin uygulanabilir bir uzantısı olarak bu fikri ciddi şekilde değerlendirdiği ve NFC özellikli, parmağa takılan bir cihazla ilgili patentlere giderek daha fazla başvurduğu söyleniyor.

Diğer taraftan çeşitli boyutlarda gelmesi beklenilen Galaxy Ring’in kan akışını ölçebildiğine dair söylentilerin yanı sıra, EKG izleme, uyku takibi ve diğer cihazları kontrol etme ve kablosuz ödemeleri uzaktan yapma işlevlerine de sahip olabileceği söyleniyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version