Anasayfa Haber Need for Speed Unbound 2. Yıl İçerikleri Alacak

Need for Speed Unbound 2. Yıl İçerikleri Alacak

Need for Speed Unbound 2. Yıl

Geliştirici Criterion ve yayıncı Electronic Arts tarafından 2022 yılının sonlarında piyasaya sürülen Need for Speed Unbound için sürpriz bir şekilde 2. yıl içerikleri sağlanacağı açıklandı.

Criterion oyunun sitesindeki bir blog yazısında, Unbound için çıkış sonrası içerik güncellemesinin ikinci yılında sürpriz bir yıl olacağını açıkladı. Oyunun bu yeni içerik yılı, EA’nın Need For Speed serisinin 30. yıldönümünü kutlama planının da bir parçası.

İçerik güncellemelerinin oyunun ilk yılında olduğu gibi yine dört parçadan oluşacağı belirtiliyor. İlki Head to Head adıyla yakında geliyor. Daha sonraki güncellemeler ise Need For Speed Underground’daki oynanışı temel alan Drift and Drag ve Need For Speed Hot Pursuit’i temel alan Cops vs Racers başlıklı güncellemeler olacak. En son gelecek içerik güncellemesinin ise henüz bir başlığı yok.

Bu dört güncellemenin her biri, diğer özelliklerin yanı sıra en az bir yeni büyük oyun modu veya özelliği, iki yeni araba ve oyuncuların her güncellemede yeni arabalardan birinin kilidini anında açmasını sağlayacak ücretli bir Speed Pass Premium bölümü ekleyecek.

Unbound 2. Yıl’da ayrıca yeni etkinlikler ve zorluklar, ücretsiz sürüş, ilerleme güncellemeleri ve hata düzeltmeleri ile iyileştirmeler yer alacak. Criterion, ekibin gelecekte neler ekleyebileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için hem güncellemelerden toplanan verilerle hem de özel bir Need For Speed meraklısı grupla çalışacağını ekledi.