Anasayfa Haber Elden Ring Satışları 23 Milyon Adedi Geçti

Elden Ring Satışları 23 Milyon Adedi Geçti

Elden Ring 23 Milyon

Yayıncı Bandai Namco, Elden Ring satışlarının dünya çapında 23 milyon adedi aştığını duyurdu. Geçtiğimiz gün Bandai Namco ve geliştirici FromSoftware merakla beklenen Shadow of the Erdtree genişlemesinin çıkış tarihini açıklarken resmi basın bülteni ile Elden Ring’in satış rakamlarını da paylaştı.

Elden Ring, Şubat 2022’de piyasaya sürülmesinden bu yana 23 milyondan fazla kopyayı sevk ettiğini ifade ediyor. Sevkiyat, perakendecilere gönderilen birimler ya da indirilen kopyalar anlamına geliyor. Basın açıklamasında “Toplam rakam, paket sürümün dağıtım rakamlarından ve PC oyun platformu Steam için olanlar da dahil olmak üzere indirilebilir sürümlerin satış rakamlarından türetilmiştir” deniyor.

Geçen yılın Şubat ayında Elden Ring’in ilk yılında 20 milyonun üzerinde sattığı paylaşmıştı. Bu, Bandai Namco ve FromSoftware’in bir yıl içinde 3 milyon adet daha satmayı başardığı anlamına geliyor.

Elden Ring tüm dünyada PC ve oyun konsollarında mevcut. Shadow of the Erdtree genişlemesi ise 21 Haziran tarihinde yayınlanacak.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version