Anasayfa Haber Photomator 3.3 Yeni Bir Dosya Tarayıcısı İle Birlikte Geldi

Photomator 3.3 Yeni Bir Dosya Tarayıcısı İle Birlikte Geldi

Photomator 3.3

Photomator 3.3, macOS teknolojileri kullanılarak oluşturulmuş güçlü bir dosya tarayıcısı sunuyor. Bu, sadece Mac’inizde değil, aynı zamanda harici sürücülerde ve bulut hizmetlerinde de fotoğraflara göz atmayı ve düzenlemeyi her zamankinden daha kolay ve hızlı hale getiriyor.

Photomator 3.3 Yenilikleri

Yeni dosya tarayıcısı, olağanüstü hızlı ve kusursuz bir fotoğraf tarama ve düzenleme deneyimi sunuyor. Tanıdık bir arayüzle birlikte yerel özelliklerin entegrasyonu, kullanımı inanılmaz derecede kolaylaştırıyor. Yeni dosya tarayıcısı, aynı anda binlercesini içe aktarmanız gerekse bile klasörleri ve fotoğrafları hızlı bir şekilde içe aktarmak için sürükle ve bırak gibi yerel özellikleri, zahmetsiz fotoğraf paylaşımı için yerel bir Paylaşım menüsünü ve çok daha fazlasını içeriyor.

Apple Dosya Sistemi üzerine kurulu olan Photomator’ın dosya tarayıcısı aynı zamanda depolama alanınızdan da tasarruf sağlıyor. Fotoğraflarınız kataloglanmıyor veya kopyaları saklanmıyor ve düzenlemeler orijinal dosyayla otomatik olarak senkronize edilmiyor.

Artık Dropbox, Box, Google Drive ve Microsoft OneDrive gibi çeşitli bulut hizmetlerinin yanı sıra SSD’ler, NAS cihazları veya SD kartlarda depolanan fotoğrafları, Mac’inizde depolanan fotoğrafları düzenlemeyle aynı kolaylıkla düzenleyebileceksiniz. Düzenleme sonrasında bir SD kartın veya harici depolamanın bağlantısını kestiğinizde, Photomator depolama cihazını yeniden bağladığınızda, kesintisiz bir düzenleme iş akışı sağlayarak, düzenlemeye kaldığınız yerden sorunsuz bir şekilde devam etmenizi sağlıyor.

Güncelleme, orijinal dosyanın kendisini değiştirmeden düzenlemeleri orijinal dosyanın yanında kaydetmenize olanak tanıyan yeni bir düzenleme kaydetme özelliği sunuyor. Harici depolamaya veya bulut hizmetlerine yeniden bağlandığınızda tüm düzenlemelerinizin yerinde olması sağlanıyor ve ayrıca özellikle RAW fotoğraflarla çalışırken önemli bir avantaj olan depolama alanından tasarruf etmenize yardımcı olunuyor.

Photomator’ın fotoğraf düzenleme özelliği, tüm fotoğraf konumlarında tahribatsız olacak şekilde tasarlanmış durumda. Fotoğraflarınız ister Mac’te, ister harici depolama alanında, ister bulut hizmetinde olsun, orijinal fotoğrafı koruyabilecek ve düzenlemeleri istediğiniz zaman geri alabileceksiniz.

Düzenlemeleri iCloud Drive aracılığıyla senkronize ederek tüm cihazlarda kolayca görüntülemeniz de sağlanıyor. iPhone ve iPad’inizde Mac’ten düzenlemeleri açtığınızda, Photomator’a klasör erişimi vermeniz gerekiyor. Erişim izni vermek için bir fotoğraf açıp alttaki Erişim Ver’i seçmeniz ve ardından fotoğrafın bulunduğu klasörü açmanız gerekiyor. Erişim izni verdikten sonra gelecekte klasördeki düzenlemeleri görüntüleyebileceksiniz.

Photomator 3.3 güncellemesini Mac App Store’dan indirebilirsiniz.