Anasayfa Haber Samsung Galaxy Ring, MWC 2024’te Resmi Olarak Tanıtıldı

Samsung Galaxy Ring, MWC 2024’te Resmi Olarak Tanıtıldı

Galaxy Ring MWC 2024

Samsung, geçtiğimiz ay Galaxy S24 Unpacked etkinliğinde Galaxy Ring akıllı yüzüğünü göstermişti. Şimdi Galaxy Ring artık MWC 2024 fuarında resmi olarak duyuruldu ve daha fazla detay paylaşıldı.

Samsung Galaxy Ring Özellikleri

Galaxy Ring, yüzüğün iç kısmında S’den XL’ye kadar işaretlenecek olan boyutlarda sunulacak. Samsung’un yüzüğü, Oura Ring’in dışbükey görünümü yerine ortasına doğru daralan içbükey bir şekle sahip. Galaxy Ring; seramik siyahı, platin gümüş ve altın olmak üzere üç renkte sunulacak.

Galaxy Ring kalp atış hızını, solunum hızını, uykuyu ve gece hareketlerini takip ediyor ve hatta uyku apnesinin erken belirtilerini bile tespit edebiliyor. Ayrıca günlük aktivite, uyku, dinlenme kalp atış hızı ve kalp atış hızı değişkenliğinin birleşimine dayalı olarak akıllı yüzük Canlılık puanınızı da hesaplıyor. Kullanıcılar ayrıca Samsung Health uygulamasında mevcut olacak Takviye Kartları aracılığıyla belirli sağlık hedefleri belirleyebilecek ve ilerlemeleri hakkında geri bildirim alabilecekler.

Samsung Galaxy Ring, lansman sırasında yalnızca Samsung Galaxy akıllı telefonlar ile uyumlu olacak. Ürünün daha sonra daha fazla Android cihaza genişletilmesi planlanıyor.

Samsung Galaxy Ring Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Samsung, bu yılın sonlarında gelecek ve şirket henüz fiyat ve stok durumu ayrıntılarını açıklamadı.