Anasayfa Haber Galaxy S25 Serisinin Tamamında Exynos Yonga Seti Kullanılabilir

Galaxy S25 Serisinin Tamamında Exynos Yonga Seti Kullanılabilir

Galaxy S25 Serisinin Tamamında Exynos Yonga Seti Kullanılacak
Galaxy S25 Serisi

Güvenilir bir kaynaktan gelen bir söylentiye göre Samsung, Exynos yonga setlerini Galaxy S25 akıllı telefon serisinin tamamında kullanmayı planlıyor. Bu da Galaxy S25’in tüm modellerinin, muhtemelen henüz resmi olarak açıklanmayan Exynos 2500 yonga setine sahip olacağı anlamına geliyor. Ancak Galaxy Z Fold7 ve Galaxy Z Flip7’nin Qualcomm Snapdragon yonga setlerini (muhtemelen 8 Gen 4) kullanması bekleniyor.

2025’teki giriş seviyesi ve orta sınıf Galaxy A serisi, MediaTek ve Samsung’un yonga setlerinin bir kombinasyonuna sahip olacak. Bu bilginin henüz doğrulanmamış olduğunu ve söylentilere karşı şüpheci yaklaşmanın her zaman akıllıca olacağını belirtmekte fayda var. Doğru çıksa bile Exynos 2500’ün Snapdragon 8 serisine kıyasla özelliklerini tam olarak bilmiyoruz. Beklenmedik bir durum olsa da Exynos yonga setinin performans açısından Snapdragon’u geçmesi mümkün.

Serinin geri kalanında Exynos’u tercih ederken katlanabilir cihazlarda Snapdragon kullanma kararı garip görünebilir ancak bu stratejinin arkasında bizim bilmediğimiz nedenler olabilir. Sonuçta Samsung’un planları hakkında daha net bir fikir edinmek için resmi duyuruları beklememiz gerekecek. Galaxy S25 serisinde aynı zamanda Sony kamera sensörlerinin kullanılacağı yönünde söylentilerin olduğunu da belirtelim.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version