Anasayfa Haber WhatsApp Android Beta, Favoriler Özelliği İçin Daha Fazlasını Geliştiriyor

WhatsApp Android Beta, Favoriler Özelliği İçin Daha Fazlasını Geliştiriyor

WhatsApp Android Beta Favoriler

WhatsApp, önemli kişilerinize ve gruplarınıza hızlı bir şekilde arama yapmanızı sağlayacak Aramalar sekmesi için bir Favoriler özelliği üzerinde çalışıyor. WABetaInfo, Android 2.24.6.4 için WhatsApp beta sürümünde, mesajlaşma uygulamasının favorileri seçme ve yönetme yeteneğini ekleyerek özelliğe ince ayarlar yaptığını keşfetti.

Geliştirilmekte olan bu özellik henüz beta programının parçası olan test kullanıcılarına sunulmuş değil. Varsayılan ekran görüntüsüne göre Favoriler olarak işaretlenen kişiler ve gruplar kolay erişim için yeni bir bölümde yer alacak.

Özelliğin bir süredir geliştirilme aşamasında olduğu ve iOS için WhatsApp beta sürümünde de tespit edildiğini de belirtelim. WABetaInfo, WhatsApp’ın sürükle ve bırak işlevini uygulayacağını ve böylece Favoriler listesini tercihinize göre kolayca yeniden sıralayabileceğinizi ifade ediyor.

WhatsApp, Aramalar sekmesinde düzenli olarak etkileşimde bulunduğunuz kişileri gösteren bir Sıkça Görüşülenler listesini zaten gösteriyor. Bu listeye ekranın sağ üst köşesindeki Yeni Arama butonuna dokunarak ulaşmanız mümkün.