Anasayfa Haber Astro Duel 2, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Astro Duel 2, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Astro Duel 2 ücretsiz

Epic Games Store’da geçen haftanın ücretsiz oyunu Aerial_Knight’s Never Yield‘ın yerini bu hafta Astro Duel 2 almış durumda. Çıktığı günde ücretsiz hale gelen oyunun normaldeki fiyatı ise 149 TL.

Astro Duel 2, Rusty Moyher tarafından geliştirilen ve yukarıdan aşağıya uzay nişancı ile platform dövüşçüsü türlerini birleştiren çok oyunculu bir bilim kurgu oyunu. Oyunda bir “Nano Savaşçı” rolünü üstlenerek savaşın ortasında uzay uçuşu ve kara savaşı modları arasında geçiş yapabilirsiniz. Oyundaki her geminin benzersiz oyun stilleri ve avantajları bulunuyor. Oyunda hem işbirlikçi hem de karşılıklı modlar mevcut. İlkinde üç oyuncu desteğine bulunurken diğerinde altı oyunculu arena savaşları sunuluyor.

Geliştiricinin oyunu şu şekilde açıklıyor: “Astro Duel 2, uzayda geçen, yukarıdan aşağıya görünümlü, it dalaşlarını platform aksiyonu ile birleştiren bir bilim kurgu savaş oyunudur. Karşılıklı veya eşli olarak hem uzayda hem de yerçekiminde savaş! Tahrip edilebilir arenalarda çatış veya yörüngeden saldırarak yerle bir et.”

Astro Duel 2’yi 14 Mart Perşembe saat 19:00’a kadar hiçbir ücret ödemeden kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Gelecek haftanın oyunları ise Deus Ex – Mankind Divided ve The Bridge olarak açıklandı.