Anasayfa Haber Spotify Müzik Videoları Özelliğini 11 Ülkede Kullanıma Sundu

Spotify Müzik Videoları Özelliğini 11 Ülkede Kullanıma Sundu

Spotify Müzik Videoları

Spotify, müzik videoları özelliğini İngiltere, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya, İsveç, Brezilya, Kolombiya, Filipinler, Endonezya ve Kenya dahil olmak üzere dünya çapında 11’den fazla pazarda kullanıma sundu. Gördüğünüz gibi listede şimdilik ülkemizin adı yer almıyor.

Spotify, bunun şu an için bir beta lansmanı olduğunu ve yalnızca Premium abonelere açık olduğunu belirtiyor. Şirket “müzik videoları kataloğunu genişletmeyi ve özelliği daha fazla kullanıcıya ve ülkeye getirmeyi” umduğunu ifade ediyor. Katalogda şimdilik sınırlı sayıda müzik videosu bulunurken Doja Cat, Ed Sheeran ve Ice Spice gibi küresel sanatçıların hit parçaları katalogda yer alan isimlerden.

Spotify uygulamasında müzik videolarını izlemek için iOS, Android, masaüstü veya TV’de desteklenen müzik parçalarına yönelik bir “Videoya Geç” düğmesi bulunuyor. Düğmeye dokunduğunuzda video Şimdi Yürütülüyor görünümünde baştan oynatılmaya başlıyor. Videoyu tam ekran izlemek için telefonunuzu yatay moda almanız mümkün. “Ses’e Geç” düğmesine dokunduğunuzda ise yalnızca ses moduna dönülebiliyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version