Anasayfa Haber Deus Ex: Mankind Divided ve The Bridge, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Deus Ex: Mankind Divided ve The Bridge, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Deus Ex: Mankind Divided ücretsiz

Epic Games Store tarafından bu hafta Deus Ex: Mankind Divided ve The Bridge oyunları ücretsiz olarak dağıtılıyor. Sırasıyla 229 TL ve 18 TL değerindeki iki oyun geçen haftaki Astro Duel 2’nin yerini almış durumda.

Deus Ex: Human Revolution’ın devamı olarak gelen Mankind Divided, Adam Jensen’in hikayesine devam ediyor. Son derece güçlendirilmiş kahramanımız bu sefer Illuminati’yi avlıyor ve oyunda araştırılacak koca bir mahalle, ortadan kaldırılacak çeteler, ortaya çıkarılacak komplolar ve kilidini açacak çok sayıda siberpunk yeteneği var.

The Bridge ise mağazada daha önce de ücretsiz dağıtılmıştı. The Bridge, oyuncularını fizik ve perspektif kavramları hakkındaki ön yargılarını yeniden değerlendirmeye zorlayan bir bulmaca oyunu. İmkansız mimari içerisinde gezerken tavanı zemin yapmak için yerçekimini değiştirmeniz gerekiyor ve oyunda 48 bulmaca yer alıyor.

Deus Ex: Mankind Divided ve The Bridge’i 21 Mart Perşembe saat 18:00’e kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Gelecek hafta ise Call of the Wild: The Angler ve Invincible Presents: Atom Eve oyunculara sunulacak.