Anasayfa Haber Dragon’s Dogma 2 ve Horizon Forbidden West Destekli AMD 24.3.1 Sürücüsü Çıktı

Dragon’s Dogma 2 ve Horizon Forbidden West Destekli AMD 24.3.1 Sürücüsü Çıktı

AMD 24.3.1 Sürücü desteği.

AMD, Radeon grafik kullanıcıları için yepyeni bir sürücü yayınladı. AMD Yazılım: Adrenalin Edition 24.3.1, Dragon’s Dogma 2, Horizon Forbidden West ve Outpost: Infinity Siege için resmi destek ekliyor.

Capcom’un yaklaşan RPG destanı Dragon’s Dogma 2, 22 Mart’ta piyasaya çıkıyor.  Yeni yayınlanan bu sürücü ise, oyuna oynamak isteyen AMD ekran kartı sahiplerine tavsiye ediliyor.

Sony’nin PC platformuna gelen son oyunu Horizon Forbidden West Complete Edition 21 Mart’ta çıkış yapıyor. Outpost: Infinity Siege ise 26 Mart’ta çıkacak. AMD, oyuncuların bu sürücü sonrası nasıl bir performans farklılığı yaşayacaklarına dair bir veri paylaşmadı.

Horizon Forbidden West bilgisayar görüntüsü.

Ayrıca AMD’nin kare oluşturma ve gecikme önleme teknolojisi HYPER-Tune artık daha fazla oyunda destekleniyor. Bu sürücü Dragon’s Dogma 2, Diablo IV, Ghostrunner 2 ve Suicide Squad için HYPR-Tune desteği de ekliyor.

WHQL sertifikalı AMD Adrenalin Edition 24.3.1 sürücüsü kurulum için Windows’taki Radeon Settings uygulamasında kullanılabilir. Ayrıca sürücüyü AMD’nin kendi internet sitesi üzerinden de indirebilirsiniz.