Anasayfa Haber Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu

Marvel 1943: Rise of Hydra

Uncharted‘ın yaratıcısı Amy Hennig tarafından kurulan Skydance New Media stüdyosu Epic Games’in State of Unreal Engine 2024 GDC canlı yayınında 2. Dünya Savaşı temalı Marvel 1943: Rise of Hydra oyununu duyurdu.

Oyunun ilk fragmanı, çarpıcı Fransız 2. Dünya Savaşı arka planlarını içeriyor ve sırasıyla Drew Moerline ve Khary Payton tarafından canlandırılacak olan Kaptan Amerika ve Kara Panter’e bir bakış sunuyor. Amy Hennig fragmanın tamamen Unreal Engine 5’in en yeni sürümünde çalışan oyun içi gerçek zamanlı görsellerden oluştuğu açıklayarak heyecan yarattı.

Amy Hennig ‘in açıklaması şu şekilde: “Oynanabilir kahramanlardan oluşan, hikaye odaklı, İkinci Dünya Savaşı dönemine ait bir Marvel aksiyon-macera oyunu yaratıyoruz. Ancak dikkat edilmesi gereken önemli nokta şu; insanlar bunu düşünmeyebilir ancak bu, sadece bu gösteri için yaptığımız özel bir demo değil. Bu bizim oyunumuz. Fragmanda gördüğünüz tüm sahneler oyunumuzdan alınmış, gerçek zamanlı olarak Unreal Engine 5’te çalışıyor, duman yok ve ayna yok.

1943: Rise of Hydra fragmanının gerçek bir oynanış olduğunu kanıtlamak için, editörlerini kullanarak bazı sahneleri gerçek zamanlı olarak değiştirdiler. 1943, Nanite, Lumen ve Metahuman karakter yaratıcısı da dahil olmak üzere en yeni Unreal Engine 5.4 özelliklerinin yanı sıra, aşırı miktarda işlem gücü tüketmeden inanılmaz derecede ayrıntılı ince ayrıntılar ve zemin kaplaması oluşturabilen ‘Uyarlanabilir Mozaikleme’ gibi daha yeni özelliklerden de yararlanmayı planlıyor ve çok gerçekçi ve dinamik duman ve bulutlar üretebilen ‘Heterojen Hacimler’.”

Marvel 1943: Rise of Hydra, 2025 yılında piyasaya çıkacak. Oyunun geleceği platformlar ise henüz açıklanmadı.