Anasayfa Haber OLED iPad Pro Mat Ekran Seçeneği İle Gelebilir

OLED iPad Pro Mat Ekran Seçeneği İle Gelebilir

OLED iPad Pro Mat Ekran

Apple’ın bu ayın sonlarında büyük tasarım değişiklikleriyle yeni OLED iPad Pro tabletini tanıtması bekleniyor. Şimdi ise OLED iPad Pro modelinin Studio Display’deki nano dokulu cama benzer mat bir seçenekle de geleceği söyleniyor.

Instant Digital tarafından Weibo’da yapılan paylaşımda, OLED iPad Pro’nun ekranının nano doku kaplamalı mat bir ekrana sahip olacağı ancak seçeneğin standart modellerle birlikte satılacağı öne sürüldü. Bu, şirketin sanatçılara yönelik iPad Pro’nun daha üst düzey bir sürümünü sunmayı planladığı anlamına gelebilir.

Sızıntıya göre OLED iPad Pro, panelin ışığı yansıtmasını önleyecek ve yumuşak bir dokunuş deneyimi sunacak şekilde -4 derece ile +29 derece arasında bir bulanıklık ile piyasaya sürülme potansiyeline sahip. iPad Pro, editörler ve sanatçılar tarafından kullanıldığından, yansımalar dikkati çok fazla dağıttığı için bu yeni eklenti bazı kullanıcılar için hayati öneme sahip olabilir. Ek olarak Instant Digital, Apple’ın ekrandaki mavi ışık emisyonunu da sınırlayacağını iddia ediyor ancak şirketin yükseltme sonrasında Gece Görüşü özelliğini geri çekip çekmeyeceği henüz bilinmiyor.

Yeni iPad Pro modelleri için beklenen diğer yeni özellikler arasında Apple’ın en yeni M3 çipi, daha ince bir kasa, yatay ön kamera, arka kamera tasarımında ince ayarlar ve potansiyel olarak MagSafe kablosuz şarj yer alıyor. Kısmen alüminyum muhafazalı güncellenmiş Magic Keyboard ve güncellenmiş Apple Pencil gibi yeni aksesuarların da gelmesi bekleniyor.

Apple’ın yeni iPad Pro modellerini bu ayın sonlarına doğru 26 Mart tarihinde piyasaya sürmesi bekleniyordu ancak son iddialar şirketin bu tarihi atlayacağı yönünde.