Anasayfa Haber PlayStation VR2 Yazılım Güncellemesi PC Erişimini Mümkün Hale Getirdi

PlayStation VR2 Yazılım Güncellemesi PC Erişimini Mümkün Hale Getirdi

PlayStation VR2 PC Erişimi

PlayStation VR2 (PSVR 2) için yayınlanan en son donanım yazılımı güncellemesi, PC erişimini aktif hale getiriyor. Bu, başlığın muhtemelen doğrudan bağlantı yoluyla PC’de çalışacağı anlamına gelmekte.

iVRy tarafından X’te bildirildiği üzere, başlık için en son donanım yazılımı güncellemesi, kulaklığın Windows’ta çalışmasını sağlamak için artık sürücü veya donanım geçici çözümlerinin kullanılmasına gerek kalmamasını sağlıyor. Öte yandan, güncellemenin NVIDIA kullanımını etkinleştirip etkinleştirmediğini söylemek için henüz erken. Bu arada başlık, tasarımı nedeniyle bir çeşit “VirtualLink” adaptörüne ihtiyaç duyulacak ve Sony, resmi PC sürücülerini piyasaya sürmeyi planlıyorsa bu adaptörü de kullanıcılara sağlaması gerekecek. Başlığın donanım yazılımındaki hiçbir şey Sony’nin bir akış çözümü kullanabileceğini de göstermiyor.

PSVR 2’nin PlayStation 5 oyun konsolu olmadan PC’de çalışmasını sağlamak, başlığın popülaritesini kesinlikle önemli ölçüde artıracak ve şirketin elindeki ürünleri satmasına yardımcı olacak. Bakalım, PC desteği resmi olarak ne zaman herkese sunulacak?