Anasayfa Haber Call of the Wild: The Angler ve Invincible Presents: Atom Eve Ücretsiz...

Call of the Wild: The Angler ve Invincible Presents: Atom Eve Ücretsiz Oldu

Call of the Wild: The Angler ücretsiz

Geçtiğimiz hafta Deus Ex: Mankind Divided ve The Bridge oyunlarını veren Epic Games Store bu hafta Call of the Wild: The Angler ve Invincible Presents: Atom Eve ile karşımıza çıkıyor. Oyunların fiyatları ise normalde sırasıyla 49 TL ve 97,99 TL.

Call of the Wild: The Angler, rahatlatıcı bir oyun seansı sunmayı amaçlayan, oyuncuların dış mekanı keşfetmesine ve avlarını toplayacak sessiz noktalar bulmasına olanak tanıyan bir açık dünya balıkçılık oyunu. Hem tek oyunculu hem de ortak çok oyunculu olarak oynanabilen oyun, The Hunter: Call of the Wild’ı geliştiren aynı ekibin imzasını taşıyor.

Invincible Presents: Atom Eve ise aynı adlı popüler animasyon serisinin dünyasında geçen bir RPG görsel roman karışımı. Oyun, kötü adamlara karşı yapılan savaşlar sırasında kullanılan sıra tabanlı dövüşle, dallara ayrılan bir anlatımla süper kahraman Atom Eve’i takip ediyor.

Call of the Wild: The Angler ve Invincible Presents: Atom Eve, 28 Mart tarihine kadar Epic Games Store’dan ücretsiz olarak alınabilir. Gelecek hafta ise Islets oyunu ücretsiz dağıtılacak.