Anasayfa Haber Microsoft Surface Laptop 6 Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Microsoft Surface Laptop 6 Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Microsoft, gerçekleştirdiği etkinlik ile Surface 10 Pro’nun yanı sıra Surface Laptop 6 for Business dizüstü bilgisayarını da tanıttı. İşte, Surface Laptop 6 özellikleri ve fiyatı.

Surface Laptop 6 Özellikleri

Surface Laptop 6, 13.5 inç ve 15 inç olmak üzere iki farklı boyutta geliyor. Cihaz, Intel’in en yeni Core Ultra H işlemcilerini, yansıma önleyici kaplamalı geliştirilmiş ekranları, daha fazla bağlantı noktasını (akıllı kart okuyucu dahil), özel bir Copilot anahtarını (isteğe bağlı) ve daha fazlasını içeriyor.

Surface Pro 10 for Business gibi Surface Laptop 6 for Business da önceki nesil modelle aynı tasarıma sahip. Yine de Microsoft, ticari müşterileri için Windows Studio Effects destekli daha yüksek çözünürlüklü 1080p web kamerası ve 15 inçlik modelde isteğe bağlı akıllı kart okuyucu gibi çeşitli tasarım değişiklikleri ile karşımıza çıkıyor.

Yeni kaplama sayesinde ekran yansımaları %50’ye kadar azaltılarak bilgisayarın parlak ortamlarda veya dış mekanlarda kullanımını kolaylaştırılıyor.

Bilgisayar, Intel’in en yeni Core Ultra H işlemcileri (Ultra 5 135H ve Ultra 7 165H) tarafından destekleniyor ve Surface Laptop 5’e göre (3DMark Time Spy’a göre) 2 kata kadar daha hızlı performansa sahip. Bellek seçenekleri arasında 8 GB, 16 GB, 32 GB ve 64 GB’nin yanı sıra 256 GB, 512 GB ve 1 TB olmak üzere üç depolama yapılandırması sunuluyor.

Surface Laptop 6 Fiyatı

Surface Laptop 6 artık yurtdışında ön siparişe sunulmuş durumda ve gönderimler 9 Nisan tarihinde başlayacak. Ürün 1,199 dolardan başlayan fiyat etiketleri taşıyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version