Anasayfa Haber Diablo IV, PC Game Pass Üzerinden Nasıl Oynanır?

Diablo IV, PC Game Pass Üzerinden Nasıl Oynanır?

Diablo IV Xbox Game Pass

Microsoft’un satın alımından sonra Activision Blizzard serisinden ilk oyun nihayet bu hafta Xbox Game Pass’e geliyor. Ancak oyuncuların oyuna erişebilmesi için sadece Xbox Game Pass’e değil, Battle.net platformuna da erişmeleri gerekecek. Microsoft, oyunun Game Pass üyelerine nasıl sunulacağını detaylarını paylaştı.

Xbox One ve Series X|S oyuncuları, oyun Xbox Game Pass’e geldiği gibi oynayabilecekler. Ancak bilgisayar oyuncuları oyuna erişebilmek için Battle.net uygulamasına ihtiyaç duyacak.

Battle.net ile Xbox hesabınızı nasıl bağlayabileceğinize adım adım bakalım:

  1. İlk olarak bilgisayarınızda Xbox uygulamasını açın. Uygulama içerisinden Diablo IV’ü bilgisayarınıza yükleyin. Ancak bunu yapmadan önce Game Pass üyeliğinize bağlı Microsoft hesabınızla oturum açtığınızdan emin olun.
  2. Uygulama daha sonrasında sizden Battle.net uygulamasının kurulmasını isteyecektir. Yükle seçeneğini seçerek uygulamayı kurabilirsiniz. Battle.net sizde zaten yüklüyse otomatik olarak bir sonraki adıma atlayabilirsiniz.
  3. Battle.net ile Microsoft hesabınızı bağlamanız gerekecek. Mevcut bir hesabınız varsa direkt olarak hesabınızla oturum açabilirsiniz. Ancak bir hesabınız yoksa yeni hesap oluşturarak bağlantı sağlayabilirsiniz.
  4. Hesap bağlantısını da tamamladıktan sonra Diablo IV’ü Game Pass hizmetiniz boyunca oynayabilirsiniz.

Diablo IV

Görünüşe göre PC oyuncuları oyunu direkt olarak Battle.net üzerinden de indirebilecekler. Blizzard ayrıca, yeni oyuncuların karakter oluşturma ekranında kampanyayı atlamalarını tavsiye ediyor. Bu seçeneğin yalnızca yeni sezon güncellemelerine atlayan deneyimli oyuncular için olduğu belirtiliyor.

Diablo IV, Xbox Game Pass ve PC Game Pass için 28 Mart’ta piyasaya sürülecek. Önümüzdeki birkaç hafta içinde Game Pass’e gelecek tüm oyunlar için resmi internet sitesine göz atabilirsiniz.