Anasayfa Haber Islets, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Islets, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Islets ücretsiz

Epic Games bu hafta sağlıklı bir metroidvania olarak tanımlanan Islets oyununu ücretsiz olarak dağıtıyor. 285 TL değerindeki oyun geçen haftaki Call of the Wild: The Angler ve Invincible Presents: Atom Eve‘in yerini almış durumda.

2022 yılında yayınlanan Islets, yüzen adaların topraklarını ve gökyüzünü keşfeden bir savaşçının botlarına atlamanızı sağlıyor. Adadan adaya atlayarak canavarlar ve gökyüzü korsanları gibi düşmanlarla savaşacak, aynı zamanda gizli zorlukları tamamlayarak yükseltmeler toplayacaksınız. Savaş ve keşif unsurlarının yanı sıra, arkadaş olunabilecek çok sayıda ilginç NPC de oyunda mevcut.

Oyunun mağaza sayfasındaki açıklaması şu şekilde: “Gökyüzüne çıkın ve bu şaşırtıcı derecede sağlıklı metroidvania’da parçalanmış bir dünyayı yeniden birleştirin! Iko’nun elle boyanmış güzel adalarda macerasına yardım edin, ilginç karakterlerden mektuplar alın ve güçlü canavar düşmanlarla yüzleşin.”

Islet’s’i şu anda Epic Games Store’dan 4 Nisan tarihine kadar ücretsiz olarak alabilirsiniz. 4 Nisan’a kadar devam edecek. Gelecek hafta ise bir değişiklik olmazsa The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition ve Thief ücretsiz olacak.