Anasayfa Haber Dropbox, Windows 10 ve 11 İçin Microsoft Store’daki Yerini Aldı

Dropbox, Windows 10 ve 11 İçin Microsoft Store’daki Yerini Aldı

Dropbox Microsoft Store

Windows 10 ve 11’deki yerleşik OneDrive gibi diğer bulut depolama sağlayıcıları yerine Dropbox servisini tercih edenler için resmi Microsoft Store uygulaması yayınlandı. Microsoft Store Baş Mimarı Rudy Huyn, X’teki profilinden uygulamanın geldiğini duyurdu.

Yerleşik OneDrive istemcisi gibi Windows için Dropbox da bulutta depolanan dosyalarla çalışmayı kolaylaştıran birçok özellik sunuyor. Örneğin, resmi uygulama, dosyaları web sürümünden daha hızlı yükleyebilir ve yerel dosyaları yalnızca çevrimiçi mod için Dropbox’a aktararak size bir miktar disk depolama alanı tasarrufu sağlayabilir. Ayrıca yükleme durumunu, son etkinliği, dosya sürümü geçmişini ve daha fazlasını kontrol etmenize olanak tanıyor.

Resmi Dropbox uygulaması, Windows 10 ve 11 sürüm 21H2 ve daha yenisini (derleme numarası 19044 veya üzeri) çalıştıran x64 ve ARM sistemlerinde mevcut durumda.

Halihazırda Windows 10’da resmi Dropbox uygulamasını kullananların Microsoft Store sürümüne geçmeden önce uygulamayı kaldırmaları gerektiğini belirtmekte fayda var. Dropbox (beta) uygulamasını Microsoft Store‘dan indirebilirsiniz.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version