Anasayfa Haber Google Pixel 9 Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Google Pixel 9 Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Google Pixel 9 CAD Tabanlı Bir Videoda Ortaya Çıktı
Google Pixel 9 Render

Yeni Google Pixel 9 CAD tabanlı görseller, telefonu farklı renklerde sergiliyor. Bu görüntüler bize telefonun nasıl görünebileceğine dair bir fikir veriyor ancak bunların gerçek renkler olup olmayacağından pek emin değiliz. Renderlar, Pixel 9’un heyecan verici renklerle gelebileceğini gösteriyor. Ayrıca telefonu pembe, sarı, siyah ve yeşil renklerde gösteren bir video da mevcut ve bu da bize tasarımının daha doğru bir temsilini veriyor.

Yukarıdaki videoda görebileceğiniz gibi Pixel 9 serisi önceki modellere göre daha düz kenarlarla geliyor ve daha da önemlisi telefon yuvarlatılmış köşelere sahip. Önceki modelden farklı olsa da bu tasarım seçimi ergonomi açısından telefonu daha iyi hale getirecek.

Temel Pixel 9’un 6,03 inçlik küçük bir ekranla geldiği ve boyutlarının yaklaşık 152,8 x 71,9 x 8,5 mm (kamera çıkıntısıyla birlikte 12 mm) olduğu söyleniyor. Telefona Google’ın Tensor G4 işlemcisi güç verecek ve Android 15 yüklü olarak kutulanacak. Cihaz hakkında bildiklerimiz bunlar.

Bilmeniz gereken bir diğer ilginç şey ise Google’ın bu yıl üç Pixel 9 cihazı piyasaya sürmeyi planlaması. Videoda gösterilen temel versiyona ek olarak ayrıca bir Pro varyantı ve bir Pro XL varyantı da olacak. Temel ve Pro varyantları benzer boyutlara sahipken Pro XL varyantı daha büyük bir bataryaya, daha büyük bir ekrana ve muhtemelen başka değişikliklere sahip olacak. Telefonların Ekim ayında veya bu yılın sonlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor; biz de bilgileri takip edip sizi haberdar edeceğiz.