Anasayfa Haber Microsoft Loop Görev Listesi Bileşenleri Yeni Bir Görünüm Kazandı

Microsoft Loop Görev Listesi Bileşenleri Yeni Bir Görünüm Kazandı

Microsoft Loop Görev Listesi Bileşenleri

Microsoft Loop adlı iş birliği uygulamasının görev listesi bileşenleri için yeni bir görünüm sundu. Microsoft 365 Insider blogundaki bir gönderide şirket, Loop’un birçok kullanıcısının görev listesi bileşenleri özelliği için biraz “daha fazla esneklik ve işlevsellik” istediğini söyledi. Microsoft, Loop’taki tablolara daha çok benzeyen, yenilenmiş bir tasarımla bu özelliğe yönelik bir güncelleme yaptı. Uygulama artık kenarlıklar, özet listesi ve daha fazlası gibi kullanıcı arayüzü eklemeleri içeriyor.

Kullanıcı arayüzü değişikliklerine ek olarak Microsoft, görev listesi bileşenlerine filtreleme seçenekleri ekledi. Böylece görev listelerini ada, atanan kişiye, son tarihe ve daha fazlasına göre daraltılabiliyor. Listeleri daha da daraltmak için birden fazla filtre seçeneği de eklemek mümkün. Microsoft ayrıca, görev listesi satır yüksekliğinin uzunluğunun istenilen şekilde değiştirilmesine ve özelleştirilmesine olanak tanıyan bir satır yüksekliği özelliği de ekledi.

Microsoft Loop artık görev listesi bileşenlerinin genişletilmesine veya daraltılmasına da olanak tanıyor ve bir eylemi gerçekleştirmek için birden fazla satır seçilmesine ve bunun seçilen tüm satırları etkilemesine olanak tanıyan yeni bir çoklu seçim özelliği sağlıyor.

Microsoft önümüzdeki aylarda görev durumuna göre filtrelemenin yanı sıra tamamlanmış ve tamamlanmamış görevleri kontrol çemberi durumuna göre filtreleme özelliği de ekleyeceğini paylaştı.