Anasayfa Haber Ubisoft Forward 2024 İçin Tarih Verildi

Ubisoft Forward 2024 İçin Tarih Verildi

Ubisoft Forward 2024 Tarih

E3 etkinliğinin artık düzenlenmeyecek olması ile birlikte oyun yayıncıları kendi çözümlerini devreye soktu. Son olarak Ubisoft, 10 Haziran tarihindeki Ubisoft Forward 2024 sunumu ile hayranlarına sahip olduğu birçok stüdyonun yaklaşan projeleri hakkında kısa bilgiler vereceğini müjdeledi.

Duyuru, Ubisoft’un sunum için ne planladığına dair herhangi bir ipucu vermiyor. Geçtiğimiz yıl ise Star Wars Outlaws, Avatar: Frontiers of Pandora, Skull & Bones, The Crew: Motorfest ve Prince of Persia: The Lost Crown oyunları sunumdaki yerini almıştı. Bu oyunların çoğu şu ana kadar piyasaya sürüldü. Massive Entertainment’ın Star Wars Outlaws’ı hâlâ piyasaya sürülmeyi bekleyen en büyük oyun konumunda. Bu da etkinlikte oyundan yeni detaylar alabileceğimizi düşündürüyor.

Ubisoft’un ayrıca geliştirilmekte olan çok sayıda Assassin’s Creed oyunu daha var. Büyük ihtimalle Ubisoft Forward 2024’te oyuncuları nihayet feodal Japonya’ya götürmesi planlanan Assassin’s Creed projesi Codename Red yer alabilir.

Orijinal Splinter Cell’in yeniden yapımı da birkaç yıl önce sessizce duyurulmuştu. Belki Ubisoft, Snowdrop motorunu kullanan proje hakkında daha fazla bilgi paylaşabilir. Etkinlikte Ubisoft’un çok sayıda canlı hizmet oyununa yönelik gelecek güncellemeler için tanıtımlar ve açıklamalar da olacak.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version