Anasayfa Haber Samsung Photo Editor’ün Nesne Silme Aracına Manyetik Lasso Özelliği Geldi

Samsung Photo Editor’ün Nesne Silme Aracına Manyetik Lasso Özelliği Geldi

Samsung Photo Editor'ün Nesne Silme Aracına Manyetik Lasso Özelliği Geldi
Samsung Photo Editor'deki Manyetik Lasso Özelliği

Samsung Photo Editor uygulamasının 3.4.21.41 sürümü yayınlandı. Bu güncellemeyle uygulamanın Nesne Silme aracına Manyetik Lasso özelliği getirildi. Daha önce Nesne Silme aracında otomatik seçim ve nesneyi çevreleyerek seçim şeklinde iki seçenek bulunuyordu. Ancak bu seçeneklerin ikisi de istenilen hassasiyeti sağlamada başarılı değildi.

Yeni Manyetik Lasso özelliği, nesneyi silmek istediğinizde daha doğru bir seçim yapmanızı sağlıyor. Seçim çizgileri, çizdiğiniz yerde kalırken, nesnenin kenarlarına otomatik olarak yapışıyor. Bu özellik diğer iki seçeneğe göre daha iyi sonuçlar veriyor ve nesnenin çevresinin doğruluğuyla ilgilenmenize gerek kalmıyor.

Yeni özelliği kullanmak için, Galeri’de bir resmi açarak Düzenle » Araçlar » Nesne Silme yolunu izleyin. Manyetik Lasso seçeneği ekranın sağ üst köşesinde bulunuyor ve varsayılan olarak etkin halde geliyor. Unutmadan Samsung bu sürümü henüz Galaxy Store üzerinden dağıtmaya başlamadı ancak bazı alternatif sitelerde güncellemeyi bulabilirsiniz.