Anasayfa Haber X 2,500 Premium Takipçisi Olana Mavi Tik Veriyor

X 2,500 Premium Takipçisi Olana Mavi Tik Veriyor

X Premium Takipçi Mavi Tik

Elon Musk yönetimindeki X sosyal ağındaki bazı kullanıcılar, premium abone olmasalar bile profillerine mavi onaylı onay işareti ya da namı diğer mavi tik verildiğini fark etmeye başladı. Başlangıçta buna anlam verilemese de neyse ki sonradan bir açıklama yapıldı: “X topluluğunun etkili bir üyesi olarak, bu bildirimi seçerek size X Premium Koşullarına tabi olarak ücretsiz bir X Premium aboneliği sunduk.”

Elon Musk ise daha sonra, 2.500’den fazla doğrulanmış (Premium veya Premium+ aboneli kullanıcı) takipçisi olan herhangi bir hesabın Premium özelliklere ücretsiz olarak sahip olacağını ve hatta 5.000’in üzerinde takipçisi olan kullanıcıların ise Premium+ kademesine sahip olacağını duyurdu.

Ekim 2023’te sunulan Premium+ seçeneği kullanıcılara reklamları platformdan kaldırma olanağı veriyor. Ek olarak gönderileri düzenleme, doğrulanmış onay işareti ve daha uzun gönderiler yazma olanakları da sağlanıyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version