Anasayfa Haber Razer, PlayStation ve Xbox İçin BlackShark V2 Pro ve V2 X Modelini...

Razer, PlayStation ve Xbox İçin BlackShark V2 Pro ve V2 X Modelini Duyurdu

Razer BlackShark V2 Pro ve X

Razer, bilgisayar oyuncuları için BlackShark V2 Pro kulaklığın piyasaya sürülmesinin ardından, şimdi de aynı kulaklığın PlayStation ve Xbox versiyonunu piyasaya sürdü. Ayrıca aynı kulaklığın V2 X modeli de yakın zamanda piyasaya çıkıyor.

Razer, yaptığı bir basın açıklamasında, BlackShark V2 Pro kulaklığın konsol versiyonlarının sadece 320 gram ağırlığında olduğunu belirtti. Düşük kulaklık ağırlığı, yumuşak kafa bandıyla beraber kullanıldığında rahat bir kullanım sağlıyor.

Her iki kulaklık modeli de iki adet TriForce Titanium 50mm sürücü ve çıkarılabilir HyperClear Süper Geniş Bant Mikrofon içeriyor. Yeni kulaklıklar, hem Bluetooth hem de Razer’ın kendi 2.4GHz HyperSpeed Wireless teknolojisini destekliyor. Ayrıca kulaklık konsol oyuncuları için 48 saate kadar, bilgisayar bağlantısı için de toplam 70 saate kadar batarya ömrü sunuyor.

Ayrıca PlayStation ve Xbox için kullanıma sunulan BlackShark V2 Pro, Apex Legends, Call of Duty ve Fortnite için ayarlanmış yerleşik ses profilleriyle önceden yüklenmiş olarak gelecek.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version