Anasayfa Haber EA Play Abonelik Fiyatları Zamlandı

EA Play Abonelik Fiyatları Zamlandı

EA Play Abonelik Fiyatları

Electronic Arts (EA), oyun abonelik hizmeti 2014 yılındaki çıkışından bu yana ilk kez fiyat artışı yaptı. EA, abonelerine değişiklikle ilgili e-postalar göndermeye başladı ve hem standart hem de premium seviyedeki abonelerin etkilendiğini duyurdu.

EA Play Türkiye Abonelik Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Standart EA Play abonelik hizmetinin fiyatı artık 40’den 219,99 TL’ye çıkarılmış durumda. 12 Aylık abonelik içinse 1.499 TL talep ediliyor. Bu anlamda ülkemiz için çok ciddi bir zam yapıldığını üzülerek söyleyebiliriz.

Diğer taraftan Game Pass Ultimate aylık 209 TL ve PC Game Pass aylık 159 TL olarak gözüküyor ancak bu seçenekler için fiyatların da yakında güncellenme ihtimali oldukça yüksek.

Fiyatlandırmadaki değişiklikler, EA Play web sitesinin üyelik bilgilerinden de anlaşılacağı üzere EA App, Steam, PlayStation ve Xbox platformlarındaki yeni aboneler için halihazırda uygulamaya konuldu. Mevcut üyelerin 10 Mayıs 2024 tarihinden itibaren yeni fiyatları ödemeye başlaması gerekecek.

Bir yorum

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version