Anasayfa Haber Facebook Messenger Artık HD Fotoğraflar, Paylaşılan Albümler ve Daha Fazlasını Sunuyor

Facebook Messenger Artık HD Fotoğraflar, Paylaşılan Albümler ve Daha Fazlasını Sunuyor

Facebook Messenger HD Fotoğraflar

Meta’nın popüler hizmetlerinden birisi olan Facebook Messenger HD fotoğraflar, paylaşılan albümler, QR kodu aracılığıyla insanlarla bağlantı kurma ve desteklenen tüm önemli dosya formatlarıyla telefonunuzdan 100 MB’a kadar dosyalar gönderme özellikleri sunmaya başladı.

Messenger’da resim gönderirken artık resim seçici alanının sağ üst köşesinde bir HD düğmesi göreceksiniz. Her zamanki gibi göndermek için birden fazla görüntü seçmek mümkün olacak.

HD görüntüler göndermenin yanı sıra kişilerinizle paylaşılan albümler oluşturabilirsiniz. Bunu yapmak için sohbet oluşturucuda birden fazla görsel seçmeniz ve Albüm Oluştur’a dokunmanız gerekiyor. Bir albüme daha fazla fotoğraf eklemek istiyorsanız Albüme Ekle’ye dokunmanız yeterli olacak.

Bir albüm bir sohbette paylaşıldığında, sohbetteki herkes albümdeki resim ve videoları görüntüleyebilecek, ekleyebilecek, silebilecek ve indirebilecek. Albümü yeniden adlandırmanız gerekiyorsa albüme dokunup üç nokta menüsüne dokunun. Ardından Adı Düzenle’ye dokunun ve ardından yeni albüm adını onaylayın. İstediğiniz zaman albümleri bulmak için grup sohbeti adınıza dokunun ve ardından Medya’ya gidin.

Kişileri QR kodu aracılığıyla eklemek de işlevsel bir özellik olacak. Artık Kişileri Messenger’a eklemek için bir isim veya numara yazmanıza gerek yok, sadece Messenger Ayarları’ndan QR kodlarını almalarını ve ardından kameranızla taramalarını veya QR’nin altındaki Paylaş’a dokunarak bağlantılarını paylaşmalarını istemeniz yeterli.

Messenger artık 100 MB’a kadar dosya göndermenize de izin verecek. Bunu yapmak için Messenger’daki + düğmesine basmanız ve göndereceğiniz dosyayı seçmeniz gerekiyor. Meta, Word, PDF ve Excel dahil tüm önemli dosya formatlarının desteklendiğini söylüyor.

Tüm bu özellikler önümüzdeki haftalarda kademeli olarak kullanıma sunulmuş olacak.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version