Anasayfa Haber Brave Leo Yapay Zeka Aracı, Brave Talk İle Entegre Oldu

Brave Leo Yapay Zeka Aracı, Brave Talk İle Entegre Oldu

Brave Leo Brave Talk

Brave, Leo üretken yapay zeka aracının artık Brave Talk video konferans aracıyla entegre edildiğini duyurdu. Bu, kullanıcı gizliliğini korurken toplantı özetleri, görev listeleri ve daha fazlasını mümkün kılıyor. Şirket, bu özelliği kullanmak için 30 günlük ücretsiz deneme süresinden sonra ayda yalnızca 7 dolar tutarındaki Brave Talk Premium’u kullanmanız gerektiğini belirtiyor.

Bu yeni entegrasyon hem masaüstünde hem de Android’de çalışabiliyor. Bir aramayı bitirdiğinizde Leo arama metnini alabilecek, özetleyebilecek, temiz toplantı notları ve görev listeleri oluşturabilecek, takip sorularını yanıtlayabilecek ve daha fazlasını yapabilecek.

Gizliliği ön planda tutan yaklaşımı sürdüren Brave Talk veya Leo, verilerinizi başka kimseyle paylaşmıyor. Leo’yu kullanırken dikkatli olmanız gereken tek şey, Antropik model yerine Brave tarafından barındırılan bir yapay zeka modeli seçmeniz. Aksi takdirde Anthropic, sorgularınızı işlenmek üzere 30 gün boyunca saklıyor.

Bu yeni özelliği kullanmaya başlamak için Brave’de yeni bir sekme sayfası açıp sağ alttaki video kamera simgesine basarak Brave Talk’u açmanız veya talk.brave.com adresine gitmeniz gerekiyor. Bir çağrı bağlantısı oluşturduğunuzda, konuşmanıza başlamak için Brave’i kullanmasalar bile bunu herkesle paylaşabilirsiniz.