Anasayfa Haber Telegram 10.11 Güncellemesi Çıkartma Düzenleyici Özelliği Sunuyor

Telegram 10.11 Güncellemesi Çıkartma Düzenleyici Özelliği Sunuyor

Telegram 10.11 Çıkartma Düzenleyici

Telegram 10.11 güncellemesi ile yeni bir çıkartma düzenleyici özelliği kullanıcılar ile buluşturuldu. Güncelleme sonrasında sohbete gidip mesaj kutusunun solundaki çıkartma düğmesine basmanız, ardından yenilerini eklemek için çıkartmalarınızın başındaki artı düğmesini aramanız gerekiyor.

Telegram 10.11 Çıkartma Düzenleyici Nasıl Çalışıyor?

Araç çektiğiniz nesnelerin arka planlarını otomatik olarak kaldırabiliyor. Yaptığınız çıkartmadan memnun kaldığınızda arkadaşlarınıza çıkartma gönderebiliyor veya çıkartma seti oluşturabiliyorsunuz. Çıkartmanızı düzenledikten sonra, kolay erişim için onu bir emojiyle eşleştirebiliyor, doğrudan kişilerinize gönderebiliyor, favorilerinize ekleyebiliyor veya bir çıkartma setine ekleyebiliyorsunuz.

Yeni bir değişiklik, mevcut çıkartmaları özel setlerinize ekleyerek tüm favorilerinizi daha kolay erişim için tek bir yerde toplayabilmenizi de sağlıyor. Ayrıca çıkartma setindeki üç nokta menüsüne dokunup bağlantıyı kopyalayarak çıkartma setlerinizi diğer kullanıcılarla paylaşabiliyorsunuz. Bu paylaşım için size benzersiz bir t.me bağlantısı veriliyor. Bu güncelleme aynı zamanda tüm çıkartma ve emoji setleri için bağlantı önizlemeleri de ekliyor.

Telegram’ın bu ay 16 yeni özelliği tanıtacağını ancak bunların daha sonra geleceğini açıkladığını hatırlatalım.