Anasayfa Haber Apple, M3 İşlemcili Mac Mini Modelini M4 İçin Es Geçebilir

Apple, M3 İşlemcili Mac Mini Modelini M4 İçin Es Geçebilir

M3 Mac Mini

Apple tarafından yıl sonuna doğru M4 işlemcile ile daha büyük bir güncelleme yapmak için M3 işlemcili Mac Mini modelinin atlanacağı ileri sürüldü. Bloomberg’den Mark Gurman’a göre Power On haber bülteninin son sayısında Apple’ın Mac Mini’yi M3 işlemciler ile yenilemesini beklemediğini açıkladı.

Apple, ‌Mac Mini‌’yi en son Ocak 2023’te M2 ve ‌M2‌ Pro işlemciler ile güncelledi. Diğer yeni özellikler arasında iki adet ekstra Thunderbolt 4 bağlantı noktası ve ‌M2‌ Pro yapılandırmaları için bir HDMI 2.1 bağlantı noktası, uyumlu bir yönlendiriciyle Wi-Fi 6E desteği ve Bluetooth 5.3 yer alıyordu.

Gurman daha önce Apple’ın M4 ve M4 Pro işlemcilere sahip yeni Mac Mini modellerini 2024 sonu ile 2025 başı arasında piyasaya sürmeyi planladığını söylemişti. Şimdi, yeni Mac Mini’lerin yıl sonundan hemen önce gelmesi nedeniyle M3 modellerinin o tarihten önce çıkması için yeterli yer olmadığını, dolayısıyla bu Mac masaüstü bilgisayarların M3 neslini atlayacağı düşünülüyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version