Anasayfa Haber Tiny11 Builder Artık Tüm Windows 11 Yapılarıyla Uyumlu

Tiny11 Builder Artık Tüm Windows 11 Yapılarıyla Uyumlu

Tiny11 Builder

Windows 11’i gereksiz servislerinden ayrıştırarak daha az şişirmeyi amaçlayan ve üçüncü taraf bir proje olan Tiny11’in yapımcısı, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize göre uyarlanmış özel bir Windows 11 ISO’su oluşturmanızı sağlayan Tiny11 Builder’ın yeni sürümünü yayınladı.

Yeni sürüm, bilinmeyen üçüncü taraflarca değiştirilmiş bir sistem kurma endişesi olmadan hafif bir Windows 11 ISO oluşturmayı çok daha kolay hale getiriyor. Tiny11 Builder artık belirli bir Windows 11 yapısına bağlı değil. Bu sayede herhangi bir sürüm, dil ve mimari ile kullanılabilme avantajı sunuluyor.

Ayrıca Tiny11 Builder açık kaynak kodlu bir proje ve bu da kullanıcıların yazılımın nasıl çalıştığını daha iyi anlamak için altyapısını incelemesine olanak tanıyor. Yazılım, Windows 11 ISO’su düzenlemek için Windows ADK’nın bir parçası olan DISM veya oscdimg.exe gibi Microsoft yapımı yardımcı programları kullanıyor.

Güncellenmiş Tiny11 Builder PowerShell kullandığından, projeyi kullanmadan önce Yürütme İlkesi’ni kısıtlanmamış olarak ayarlamanız gerekir. Bunu yapmak için PowerShell’i Yönetici olarak çalıştırın ve Set-ExecutionPolicy unrestricted komutunu girin.

Son olarak Tiny11 Builder’ı güvenli olarak GitHub deposundan indirebileceğinizi belirtelim. Windows 11 ISO’larına ise Technopat Sosyal‘den ulaşabilirsiniz.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version