Anasayfa Haber Wacom Movink OLED Grafik Tableti Duyuruldu

Wacom Movink OLED Grafik Tableti Duyuruldu

Wacom Movink

Wacom, Movink olarak adlandırdığı ilk OLED ekranlı grafik tabletini tanıttı. Ürün, şirketin şimdiye kadarki en ince ve en hafif seçeneğiyken 13 inçlik çalışma alanı sunmaya devam ediyor.

Wacom Movink Özellikleri

Movink, Samsung yapımı bir OLED panel, 10 bit renk ve 100.000:1 kontrast oranıyla tam HD çözünürlük sunuyor. Wacom’a göre OLED’in nitelikleri sayesinde “mükemmel siyah nokta” sunma iddiasında. Renk doğruluğu sanatçılar için çok önemli olduğundan Movink, 2 veya daha az Delta E farkıyla yüzde 100 DCI-P3’ü ve Adobe RGB’nin yüzde 95’ini kapsıyor. Şirket, kalem ekranının endüstri standartlarına göre fabrikada kalibre edildiğini ve iki adede kadar özel renk profilini sakladığını belirtiyor. Ayrıca ekran hem Pantone hem de Pantone SkinTone tarafından doğrulanmış durumda ve Wacom Renk Yöneticisinde daha fazla kalibrasyon mevcut.

Wacom, Movink’in tüm kalem ekranları arasında en hızlı tepki süresine sahip olduğunu ve artırılmış kalem algılama yüksekliği sunduğunu söylüyor. Şirket, dalgalanma veya ışık sızıntısı olmayacağının da sözünü veriyor ve cihaz diğer modellere göre daha serin ve sessiz çalışıyor. Movink, en çok kullandığınız araçlara hızlı erişim için ince çerçevesindeki iki özelleştirilebilir düğmeye sahip ve aynı zamanda bir dokunmatik ekran.

Wacom, Movink’in şimdiye kadar yapılmış en ince ve en hafif grafik tableti olduğunu, yalnızca 420 gram ağırlığında ve en ince noktasının 4 milimetre olduğunu söylüyor. Ekran, Corning Gorilla Glass ile kaplanmış durumda ve gövdesi magnezyum alaşımından yapılmış.

Movink, Wacom’un Cintiq Pro ekran serisindekiyle aynı deneyimi sağladığını söylediği Pro Pen 3’ün özel olarak tasarlanmış bir versiyonuyla birlikte geliyor. Daha spesifik olarak, Pro Pen 3’ün hassasiyeti ve eğim algılama özelliği, ayrıntılı dijital boyamadan ince çizgi çalışmalarına kadar her konuda yardımcı olabiliyor. Wacom, genel çizim deneyimini iyileştirecek şekilde görünürlüğü artırmak için kalem ucu tasarımını geliştirmiş. Uç çıkarıcı ve yedek uçlar kalemin içinde yer alıyor.

Movink aynı zamanda Wacom’un Çift Kalem teknolojisini destekleyen ilk profesyonel sınıf grafik tableti ve diğer şirketlerin prob uçlarını kullanmanıza olanak tanır. Desteklenen cihazların listesi Samsung, Staedtler, Lamy, Dr. Grip ve diğer markaların kalemlerini içeriyor. Ayrıca, Wacom’un One serisi cihazlardan UD kalemlerini ve Movink ile Pro Pen’in eski sürümlerini kullanabilirsiniz. Ekran Windows, macOS, ChromeOS ve Android ile uyumlu. Ayrıca, dizüstü bilgisayarınıza veya masaüstü makinenize tek bir USB-C kablosuyla bağlanabiliyor.

Wacom Movink Fiyatı

Wacom Movink, 750 dolar fiyat etiketi taşıyor. Ek olarak, 80 dolar fiyatla katlanabilir bir stand da sunulacak. Ürünün çıkış tarihi henüz net değil.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version