Anasayfa Haber Nothing Phone (1), Nothing OS 2.5.5 Güncellemesiyle ChatGPT Desteği Kazandı

Nothing Phone (1), Nothing OS 2.5.5 Güncellemesiyle ChatGPT Desteği Kazandı

Nothing Phone (1), Nothing OS 2.5.5 Güncellemesiyle ChatGPT Desteği Kazandı
Nothing OS 2.5.5

Nothing Phone (1), Nothing OS 2.5.5 güncellemesini aldı ve bu güncellemeyle ChatGPT entegrasyonu sağlanıyor. Güncelleme ayrıca bazı hata düzeltmeleri ve yeni özellikler içeriyor.

Yeni ChatGPT widget’ları ana ekrana ekleniyor bu sayede daha hızlı bir erişim sağlanıyor ve ekran görüntüsü, panoya yapıştırma pop-up’ı sayesinde doğrudan içeriği ChatGPT’deki yeni bir sohbete yapıştırabileceğiniz bir düğme bulunuyor.

Nothing Icon Pack’in sadece ana ekrana uygulanabilmesi seçeneğini de bu güncellemede yeni bir özellik olarak eklediklerini söylemiş olalım. Artık uygulama simgelerine basılı tutarken ana ekranda sayfalar arasında gezinerek simgeleri düzenleyebiliyorsunuz.

Kilit ekranındayken aşağı kaydırarak Hızlı Ayar sayfasına erişimi kontrol edebileceğiniz özel bir seçenek de eklenmiş. Ayrıca RAM Booster özelliği de etkinleştirilmiş. ChatGPT’yi sesli iletişim ile kontrol etmek için Nothing Ear ve Nothing Ear (a) için özel tanımlanmış bir hareket de bulunuyor.

Eğer henüz Nothing OS 2.5.5 güncellemesini almadıysanız, telefonunuzun Ayarlar > Sistem > Sistem Güncellemesi menüsüne giderek manuel olarak kontrol edebilirsiniz.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version