Anasayfa Haber GTA 6 Dünya Olayları Açık Dünya Deneyimini Sarsacak

GTA 6 Dünya Olayları Açık Dünya Deneyimini Sarsacak

GTA 6'daki Dünya Olayları Açık Dünya Deneyimini Sarsacak
GTA 6

GTA 6’ya dair sızdırılan Dünya Olayları’nın küçük bir kısmı bile GTA 6 içerisine dahil edilirse serinin en yeni üyesinin açık dünya deneyiminde büyük bir sarsıntı yaratacağı söyleniyor.

Birkaç gün önce RedBandit, YouTube’da yayınladığı videoda oyunun sızdırılan Dünya Olaylarını, neleri içerebileceğini ve hatta Map Project’i referans alarak haritada nerede gerçekleşebileceğini analiz etti. RedBandit çoğunlukla tahmin yürütüyor olsa da, serinin önceki oyunları göz önüne alındığında bazı GTA 6 çıkarımları oldukça makul görünüyor. Umarız son oyundaki olaylar YouTuber’ın speküle ettiği kadar çeşitli ve ilgi çekici olur.

Rockstar Games, GTA 6 tanıtım fragmanının yayınlanmasının ardından tüm zamanların en çok beklenen oyunlarından biri hakkında sessizliğini koruyor. Ancak yakında oyun hakkında daha fazla bilgi gelebilir. Geçen hafta oyunun resmi web sitesi ekran görüntüleri için yeni yer tutucularla güncellendi, bu da yeni bilgilerin ufukta olabileceğini düşündürüyor.

GTA 6’nın şu anda PC, PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S için geliştirildiğini ve 2025’te dünya çapında piyasaya sürüleceğini söylemiş olalım.

3 Yorumlar

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version