Anasayfa Haber iOS ve Android için Gmail Gemini Destekli Yapay Zeka Özellikleri Alıyor

iOS ve Android için Gmail Gemini Destekli Yapay Zeka Özellikleri Alıyor

iOS Android Gmail Gemini

Google, iOS ve Android için Gmail uygulamasına Gemini yapay zekası tabanlı birçok yenilik getiriyor. Yeni özellikler arasında; Soru-Cevap, gelişmiş akıllı yanıtlar, Özetleme ve çok daha fazlası yer alıyor.

iOS ve Android için Gmail ile Gelen Gemini Özellikleri Neler?

Gmail uygulaması için gelen Gemini desteği ile şu anda çok sayıda e-postayla uğraşıyorsanız ve bunları ele almanın ve yanıtlamanın daha iyi bir yolunu istiyorsanız, yapay zeka tam da bunu yapmanıza yardımcı olacak. Bu anlamda Google, Gmail’in mevcut en güçlü e-posta istemcisi olmasını istiyor

Yakında iOS ve Android uygulamasında “Bu e-postayı özetle” seçeneğini kullanabileceksiniz. Bu da uzun ileti dizileri için büyük kolaylık sağlayacak. Yeni düğme ekranınızın üst kısmındaki konu satırının hemen altına yerleştirilecek ve hatta istenen özeti içeren bir Gemini sayfasını yukarı kaydırabileceksiniz. Workspace Labs kullanıcıları bu hafta bu özelliklere erişmeye başlayacak ve bu özellik Haziran ayında daha fazla kullanıcıya sunulacak.

Daha sonra Gmail Soru-Cevap özelliği de mevcut başka bir özellik olacak. Gelen kutunuzun sağ üst köşesindeki Gemini simgesi, temelde çeşitli sorular sorarak istemleri girmenize olanak tanıyacak. Özellik, Temmuz ayında mobil cihaz kullanan Workspace Labs kullanıcılarına sunulacak.

Ek olarak Gmail, yapay zekanın bir e-postanın içeriğini analiz etmesine ve şu anda mevcut olan seçeneklerden çok daha özelleştirilmiş ve ayrıntılı öneriler sunmasına olanak tanıyan Bağlamsal Akıllı Yanıtlar özelliğini de sunuyor. Bu ise Temmuz ayında mobil ve web’de kullanıma sunulmaya başlanacak.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version