Anasayfa Haber Star Citizen DLSS ve FSR Desteği Kazandı

Star Citizen DLSS ve FSR Desteği Kazandı

Star Citizen Alpha 3.23 Güncellemesiyle Oyuna DLSS ve FSR Desteği Geldi
Star Citizen

Uzay simülasyonu ve keşif oyunlarına ilgi duyuyor ancak aynı zamanda en son grafik teknolojilerinden de yararlanmak istiyorsanız seçenekleriniz oldukça sınırlı. No Man’s Sky, Starfield veya belki de 13 yıllık Star Citizen tercih edilebilir. Teknik olarak oyun hiçbir zaman tam anlamıyla çıkmadı ancak yıllardır erken erişim sürümü olarak indirilebiliyor.

NVIDIA DLSS 2018’den beri piyasada ve FSR de çok geçmeden geldi. Star Citizen geliştiricileri sonunda bu teknolojileri StarEngine (CryEngine’in ağır bir şekilde değiştirilmiş bir versiyonu) tabanlı oyunlarına ekledi. “Adventure Beckons” kod adlı Alpha 3.23 güncellemesi oyuna DLSS ve FSR desteği ekliyor.

Star Citizen değişiklik günlüğüne göre marok kuşu ve kopian yaratığını içeren vahşi canlılar tanıtıldı. Marok, insan yerleşimlerinin yakınında yiyecek ararken geniş kanat açıklığını kullanarak uzun mesafeleri kat ederek gökyüzünde zarif bir şekilde süzülüyor. Öte yandan kopianlar ise tehdit oluşturuyor ve genellikle oyuncuların yüzleşmek zorunda kalacağı sürüler oluşturuyorlar.

Master Modes adı verilen yeni bir özellik gemi savaşı dinamiklerini geliştirerek oyunculara stratejik seçenekler sunuyor. Ayrıca adrenalin dolu bir sürüş deneyimi vaat eden Pulse ve Pulse LX hoverbikeler tanıtıldı. Yeni güncellemenin çeşitli görsel iyileştirmeleri de beraberinde getirdiğini söylemiş olalım.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version