Anasayfa Haber Dragon Age Inquisition GOTY Edition Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu! Bizde Yasaklı!

Dragon Age Inquisition GOTY Edition Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu! Bizde Yasaklı!

Dragon Age Inquisition GOTY Edition ücretsiz

Epic Games Store tarafından 16 Mayıs itibarıyla başlatılan ve 13 Haziran tarihinde sona erecek olan Mega İndirim ile birlikte ücretsiz ilk gizemli oyun da Dragon Age Inquisition Game of the Year (GOTY) Edition olarak açıklandı.

Dragon Age Inquisition GOTY Edition, Türkiye için Yasaklı

Öte yandan 1,499 TL değerindeki oyun sayfasına girdiğinize maalesef “Bu içerik şu anda platformunda veya bölgende mevcut değil.” şeklindeki mesajla karşılaşıyorsunuz. Oyunun kendisi gibi konuyla ilgili olarak herhangi bir açıklama da mevcut değil ancak oyun bazı ülkelerde yasaklı ve bu ülkelerden birisi de Türkiye. Oyunun yasaklı olduğu ülkelerin tamamı ise şu şekilde: Yasaklı olduğu ülkeler: Türkiye, Belarus, Kıbrıs, İsrail, Katar, Rusya, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri.

BioWare tarafından geliştirilen RPG, serinin üçüncü oyunu olarak 2014 yılında piyasaya sürülmüştü. Bu kez hikayede, gökyüzündeki bir portaldan iblis sürüleri serbest bırakılırken Thedas kıtasında meydana gelen hizip savaşlarını çözmeye çalışan oyuncular yer alıyor. Oyunda müttefikler toplamak, etki yaratmak ve iblis ordusunu yenebilecek bir savaş makinesi inşa etmek için birden fazla bölgeyi geçmeniz gerekiyor. GOTY sürümü aynı zamanda tüm hikaye DLC’sini ücretsiz olarak alacağınız anlamına geliyor.

Eğer değişiklik olursa -ki sanmıyoruz- Dragon Age Inquisition GOTY Edition oyununu bir sonraki gizemli oyunun duyurulacağı 23 Mayıs Perşembe saat 18:00’a kadar kütüphanenize ekleyebileceksiniz.

3 Yorumlar

    • Lgbt olayları yüzünden yasaklanmış diyorlar.bir de vpn e bağlanıp google gizli sekme yeni hesap açıp sepete ekleyebilirsin

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version