Anasayfa Haber Meizu 21 Note Tanıtıldı, İşte Özellikleri Ve Fiyatı

Meizu 21 Note Tanıtıldı, İşte Özellikleri Ve Fiyatı

Geçtiğimiz günlerde tasarımı sızdırılan Meizu 21 Note modeli tanıtıldı. Cihaz bizi 144 Hz yenileme hızına ve 5000 nitlik parlaklığa sahip 6.78 inçlik LTPO OLED ekranla karşılıyor. Ayrıca bu panelde 16 megapiksellik selfie kamerası ve ultrasonik parmak izi tarayıcısı da mevcut.

Meizu 21 Note Özellikleri Arkadaki kamera kurulumunda f/1.7 diyafram açıklığına ve OIS’e sahip 50 megapiksellik ana ve 13 megapiksellik ultra geniş üniteleri bulunuyor. Telefonun kalbinde 16 GB LPDDR5X RAM ve 512 GB’a kadar depolama alanıyla eşleştirilmiş Snapdragon 8 Gen 2 yongası yer alıyor.

Cihaz ayrıca Polestar, Zeekr ve Lynk & Co. gibi Geely filosundaki otomobillerle sorunsuz bir şekilde eşleşen Flyme Link’i de destekliyor. Tüm bu donanıma ise 65W hızlı şarj özelliğine sahip 5500 mAh’lık batarya güç verecek. Son olarak Meizu 21 Note modelinin 16/256 GB versiyonunun 360 dolarlık bir fiyatı olduğunu ekleyelim.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version