Anasayfa Haber Windows ARM İçin Optimize Edilmiş Opera Tarayıcısı Yayınlandı

Windows ARM İçin Optimize Edilmiş Opera Tarayıcısı Yayınlandı

Opera Windows ARM

Opera, Windows ARM için tamamen optimize edilmiş tarayıcısının hazır olduğunu duyurdu. Bugünden itibaren Opera kullanıcıları Windows ARM64 için yeni geliştirici sürümünü indirebilecekler.

Opera Windows ARM Sürümü Neler Sunuyor?

Windows ARM için optimize edilmiş Opera, taklit edilen muadilinden iki kat daha fazla performans sunarak özellikle en yeni ARM tabanlı Windows bilgisayarlarda kullanıcılara mümkün olan en iyi deneyimi sunmak hedefinde.

ARM için Opera, daha hızlı performans sağlamanın yanı sıra çok daha iyi enerji verimliliği de sunacak. Şirket, kullanıcıların tek bir pil şarjından en iyi şekilde yararlanmak için Qualcomm Snapdragon X‘in güç verimli tasarımını tarayıcının yerleşik pil tasarrufuyla birleştirebileceklerini iddia ediyor. Halihazırda ARM çipli bilgisayarlara sahip olanlar da önemli performans ve enerji verimliliği artışlarından yararlanacak.

Şu an itibarıyla Windows ARM için Opera’nın yalnızca geliştirici kanalından kullanılabildiğini belirtelim. Kararlı sürümün de yakında gelmesi bekleniyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version