Anasayfa Haber iPhone 17 Slim, iPhone X’dan Bu Yana En Büyük Tasarım Değişikliği ile...

iPhone 17 Slim, iPhone X’dan Bu Yana En Büyük Tasarım Değişikliği ile Gelebilir

iPhone 17 Slim tasarım

iPhone 16 serisinin Eylül ayında tanıtılması beklenirken iPhone 17 serisi hakkında iddialar da ortaya atılmaya devam ediyor. The Information‘dan gelen son iddia ise, iPhone 17 Pro yerine geleceği söylenilen iPhone 17 Slim modelinin iPhone X’dan bu yana yapılan en büyük tasarım değişikliklerini ortaya koyacağı yönünde.

Habere göre Apple, arka kameraları sol üst köşeden üst orta kısma taşıyarak iPhone 17 Slim ile en büyük tasarım değişikliklerinden birini gerçekleştirebilir. Orijinal 2007 modelinden bu yana Apple, kameraları iPhone’ların sol üst köşesinde tutuyor. Ayrıca, iPhone 17 Slim’in alüminyum bir kasaya ve selfie kameraları için hap şeklinde bir ön kamera bölümüne sahip olması bekleniyor.

Yine iddialar iPhone 17 Slim’in Apple’ın en yeni silikonu A19 Bionic tarafından destekleneceğini ve telefonun daha iyi ön kameralar sunabileceği ileri sürüyor. Ekranın 6,12 inç ile 6,69 inç arasında bir yerde olmasının beklendiğini de belirtelim.

iPhone 17 Slim’in Pro Max modelinden bile daha pahalı olacağı da iddialar arasında. Mevcut iPhone 15 Pro Max’in fiyatı 1.199 dolarken iPhone 17 Slim’in bu fiyat eşiğini geçmesi bekleniyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version