Anasayfa Haber Samsung Galaxy Watch 7 ve Watch FE, FCC’de Görüldü

Samsung Galaxy Watch 7 ve Watch FE, FCC’de Görüldü

Samsung Galaxy Watch 7 ve Watch FE, FCC'de Görüldü

Samsung’un Temmuz ayındaki Unpacked etkinliğinde Standart, Classic ve Pro olmak üzere en az üç Galaxy Watch 7 versiyonunu piyasaya sürmesi bekleniyor. Daha uygun fiyatlı bir Galaxy Watch FE de bunlara katılabilir ve henüz resmi adı doğrulanmamış olsa da kolaylık olması açısından şimdilik bu ismi kullanacağız.

FCC’de bir dizi Samsung akıllı saat listelenmiş durumda ve model numaraları SM-L300, SM-L305, SM-L310, SM-L315 ve SM-R861 olarak belirtilmiş. L300 ve L310, standart Watch 7’nin iki farklı boyutu için Wi-Fi özellikli versiyonları olabilirken, L305 ve L315, bu versiyonların LTE uyumlu seçenekleri olarak karşımıza çıkabilir.

Geriye SM-R861 kalıyor. Bu model numarası Samsung’un eski model numarası atama şemasını kullandığı için ve aynı zamanda kullandığı sayı nedeniyle de dikkat çekiyor. Galaxy Watch 4, SM-R860 model numarasını kullanmıştı ve Galaxy Watch FE’nin de Galaxy Watch 4 (2024) olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu sebeple düşüncelerimiz doğru olabilir.

Galaxy Watch 7 serisinin tasarımlarını oldukça merak ediyorum. Söylentiler arasında bir adet dikdörtgen modelin sunulabileceği vardı. FCC yakın zamanda model numaralarını gerçek isimleriyle eşleştirecektir.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version