Anasayfa Haber Bülten Logitech, Yeni ve Gelişmiş Web Kamerası MX Brio’yu Duyurdu

Logitech, Yeni ve Gelişmiş Web Kamerası MX Brio’yu Duyurdu

Logitech, profesyonel kullanıcıların taleplerini karşılamak üzere tasarlanan yüksek kaliteli web kamerası MX Brio’yu tanıttı. Logitech’in bugüne kadarki en gelişmiş web kamerası olan MX Brio, Master Serisi ekosistemine katılarak MX klavyeler ve mouselarla birlikte üstün performans sunuyor. 4K Ultra HD web kamerası, yaratıcı profesyonellerin, yazılım geliştiricilerin ve oyun yayıncılarının sanal ortamdaki görünümlerini iyileştirmelerini sağlıyor. Ayrıca fikirlerini verimli bir şekilde paylaşmalarına yardımcı oluyor.

Logitech Türkiye Kategori & Pazarlama Lideri Cihan Önal “MX serimizin en yeni üyesi MX Brio, 8.5 mp Sony Starvis görüntü sensörü ile 30fps’te Ultra HD 4k çözünürlük sunuyor. Ama daha ilgi çekici kısmı yapay zeka destekli olması. Görüntü iyileştirme özelliğiyle yüzün konumunu algılıyor, beyaz dengesi, pozlama, odaklamayı otomatik olarak ayarlıyor. Ayrıca entegre çift hüzmelemeli gürültü önleyici mikrofonlar yapay zekanın desteğiyle arka plan gürültüsünü bastırıyor. Kamera aşağı doğru eğildiğinde oryantasyon otomatik olarak değişiyor ve masanızdaki notları veya objeleri kolayca gösterme şansı elde ediyorsunuz. Zoom, Microsoft Teams, WebEx, Skype, FaceTime, Google Meet, Streamlabs ve OBS gibi uygulamalarla uyumlu çalışıyor. ”

logitech MX Brio web kamerası

Yapay zeka destekli görüntü kalitesi

MX Brio’nun 4K çözünürlüğü ve gelişmiş web kamerası sensörü, amiral gemisi olarak nitelendirdiği önceki web kamerası Brio 4K’dan yüzde 70 daha büyük piksellere sahip ultra keskin bir görüntü sunuyor. Yapay zeka destekli görüntü kalitesi, yüz tabanlı görüntü iyileştirme ile otomatik ışık düzeltmesini daha da ileriye taşıyarak, zor ışık koşullarında Brio 4K’ya kıyasla 2 kat daha iyi yüz görünürlüğü ve 2 kat daha ince görüntü detayı sağlıyor. 30 FPS’de 4K, 60 FPS’de 1080p çözünürlükte görüntü sunuyor.

Gelişmiş kişiselleştirme seçenekleri sunuyor

MX Brio, gelişmiş kişiselleştirme seçenekleri sayesinde kullanıcılarının görünümlerini ayarlamalarına olanak tanıyor. Logi Options+, Logi Tune ve G HUB yazılımları kullanılarak pozlama, ton, canlılık, görüş alanı ve daha fazlası kullanıcıya göre ayarlanabiliyor. Gösterim modu sayesinde, kamera aşağı doğru eğildiğinde, kullanıcılar masalarındaki çizimleri, notları veya fiziksel objeleri rahatlıkla gösterebiliyor. MX Brio ayrıca yapay zeka yardımıyla arka plan gürültüsünü azaltan çift hüzmelemeli gürültü önleyici mikrofon ve entegre bir gizlilik kapağına sahip. Mercek üzerinde bulunan entegre gizlilik kapağı kolayca döndürülerek kapatılabiliyor.

Video konferans platformları ile uyumlu çalışıyor

MX Brio, Zoom, Microsoft Teams, WebEx, Skype, FaceTime, Google Meet, Streamlabs ve OBS gibi popüler video konferans programlarıyla uyumlu çalışıyor. MX Brio, Logitech’in insan hayatını iyileştiren ürün deneyimleri oluşturma hedefine uygun olarak tasarlandı. Bu, her tasarım için çevresel ve sosyal etkilerin göz önünde bulundurulduğu anlamına da geliyor. Diğer tüm Logitech ürünlerinde olduğu gibi, bu web kamerası da karbon nötr olarak sertifikalandırıldı ve kağıt ambalajı FSC™ sertifikalı ormanlardan ve diğer kontrollü kaynaklardan elde edildi. MX Brio’daki plastik parçalar, eski tüketici elektroniğinden elde edilen kullanılmış plastiklere ikinci bir yaşam vermek amacıyla grafit rengi için %82 ve açık gri rengi için %75 oranında geri dönüştürülmüş plastik içeriyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version