Anasayfa Haber TCL Electronics Yeni TV’lerini ve Akıllı Ev Ürünlerini İstanbul’da Tanıttı

TCL Electronics Yeni TV’lerini ve Akıllı Ev Ürünlerini İstanbul’da Tanıttı

TCL Electronics Yeni TV’lerini ve Akıllı Ev Ürünlerini İstanbul'da Tanıttı

TCL Electronics, Orta Doğu ve Afrika pazarına yönelik en yeni ürün yelpazesini İstanbul’da düzenlediği bölgesel tanıtım toplantısı kapsamında tanıttı.

TCL bu etkinlikle, bölgedeki kullanıcılara yönelik en yeni ve teknolojik ürünlerini katılımcılarla paylaştı. TCL’in öne çıkan ürünleri arasında; 2024 QD-Mini LED TV’ler, farklı kategorilerden ev yaşamına yönelik, temizlik ve soğutma çözümleri ile klimalar yer alıyor.

TCL Orta Doğu Genel Müdürü Sunny Yang yaptığı açıklamada; “TCL’nin yeni nesil QD-Mini LED TV’lerini tanıtmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Amacımız, en son teknolojiyi sunarak Orta Doğu ve Afrika pazarlarında tüketicilerimizin gelişen ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara birinci sınıf bir eğlence deneyimi sağlamaktır. Ayrıca, günlük yaşamı kolaylaştırmak için tasarlanan en yeni ev aletleri ürünlerimizi tanıtmaktan da heyecan duyuyoruz. Bu ürünler arasında TCL FreshIN Serisi Klimalar, Free Ankastre Serisi buzdolapları ve son teknoloji çamaşır makineleri yer alıyor.”

TCL 115″ X955 Max QD-Mini LED TV

TCL 115 X955 Max QD-Mini LED TV

Tanıtım toplantısında, TCL’nin 115 inç büyüklüğündeki X955 Max QD-Mini LED TV’si öne çıkan ürünler arasındaydı. 5.000 nit parlaklık ve 20.000’den fazla yerel karartma bölgesi ile hassas aydınlatma ve etkileyici kontrasta imza atan X955 Max QD-Mini LED TV, QLED PRO teknolojisiyle donatıldı. 144 Hz VRR ve ONKYO 6.2.2 Hi-Fi sistemi ile de adından söz ettiremeye hazırlanan bu model, ultra ince tasarımıyla çarpıcı bir görüntü kalitesi ve üstün bir ses performansı sunuyor.

TCL C855 Premium QD-Mini LED TV

TCL C855 ise dinamik HDR performansı ile 3500 nit parlaklığıyla beyazlardan en derin siyahlara kadar çarpıcı kontrastlar sağlıyor. QLED PRO teknolojisi sayesinde canlı, gerçekçi renkler sunan bu model, düşük yansıma özelliği ile neredeyse sıfır parlama hissi ile izlenebiliyor. ONKYO 2.2.2 Hi-Fi ses sistemi ile odyofillere üstün ev sineması ses kalitesi sunan C855, AiPQ PRO İşlemci ve 144Hz VRR ile geliştirildi. TCL C855 Premium QD-Mini LED TV serisi; 65″, 75″, 85″ ve 98″ boyutlarında satışa sunulacak.

TCL Mini LED TV Serisi

TCL C755 QD-Mini LED TV

TCL C755, 1344 bölgeli QD-Mini LED teknolojisi ve 1600 nit’e ulaşan parlaklık seviyesiyle çarpıcı HDR performansı sunuyor. Hassas QLED renkleri ile büyüleyici görseller vaat eden bu model, ONKYO 2.1 Hi-Fi ses sistemi ile entegre, dinamik bir ev sineması deneyimi sunuyor. AiPQ işlemci ile birleştiğinde, pürüzsüz ve net görüntüler sunarak izleme deneyimini zirveye taşıyan bu seri; 50”- 55″, 65″, 75″, 85″ ve 98″ boyutlarında satışa sunuluyor.

TCL C655 Pro

TCL C655 Pro, Quantum Dot teknolojisi ile iddialı bir görüntü netliği sunuyor. Yüzlerce bölgede gelişmiş gerçek yerel karartma kullanarak, arka aydınlatmayı hassas bir şekilde kontrol eden ürün, karanlık sahnelerdeki her ayrıntıyı çarpıcı bir netlikte ortaya çıkarıyor. QLED PRO teknolojisi, canlı renkler ve gerçekçi görüntüler sunarak görüntü kalitesini yeni yeni bir boyuta taşıyan TCL C655 Pro, ONKYO 2.1 Hi-Fi ses sistemi ile ses konusunda da son derece iddialı. QLED görüntü kalitesine terfi etmek isteyen tüketicilerin tercih edeceği bu aile 55″, 65″ ve 75″ boyutlarında satışa sunulurken bir alt versiyonu C655 ailesi ise 50”- 55″, 65″, 75″, 85″ ve 98″ boyutlarında satışa sunuluyor.

Ev konforuna yönelik çözümler

TCL, TV alanındaki yeniliklerinin yanı sıra, günlük yaşamı kolaylaştırmak için tasarlanmış çeşitli farklı ürünleri de tanıttı. Dış ortamdan taze hava verebilen FreshIN 3.0 ve BreezeIN serisi klimalar, rakipsiz özellikleri, şık ve minimalist tasarımı ile dikkat çekerken, TCL C2110WDG ve C67110WDG önden veya üstten yüklemeli yıkama ve kurutma makinesi modelleri de tüketicilere daha sağlıklı ve rahat bir yaşam kalitesi sunmak için dizayn edildi.