Anasayfa Haber Hellblade 2 Destekli NVIDIA GeForce 555.85 WHQL Sürücüsü Yayınlandı

Hellblade 2 Destekli NVIDIA GeForce 555.85 WHQL Sürücüsü Yayınlandı

NVIDIA GeForce 555.85 WHQL

NVIDIA tarafından F1 24, Serum, XDefiant ve Senua’s Saga: Hellblade 2 oyunları için destek sunan NVIDIA GeForce 555.85 WHQL sürücüsü oyunculara sunuldu.

NVIDIA GeForce 555.85 WHQL Sürücüsü Yenilikleri

NVIDIA’nın en yeni sürücüsü bugün çıkış yapan Senua’s Saga: Hellblade için destek sunuyor ve şirket oyuncuların farklı çözünürlüklere sahip farklı RTX 4000 ekran kartlarında oynarken bekleyebilecekleri yaklaşık performans rakamlarını içeren ayrıntılı grafikler yayınladı. DLSS desteği sayesinde her RTX 4000 GPU, 1440p ve 1080p’de FPS’sini iki katından fazla artırabiliyor. Serum da benzer performans artışları sergiliyor.

Sürücü ayrıca, Tekken 8’in GeForce GTX 10 serisi ekran kartlarında oyun sırasında rastgele çökmesini önlüyor. Horizon Forbidden West Complete Edition’da ise Reflex “Açık + Güçlendirme” olarak ayarlandığında GPU kullanımı azaltılıyor. Son olarak Blender döngülerinin hareket bulanıklığının bazı GPU mimarilerinde hatalı şekilde işlenmesinin önüne geçiliyor.

En yeni sürücüyü GeForce uygulamasından ve resmi NVIDIA destek web sitesinden indirip yükleyebilirsiniz.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version