Anasayfa Haber The Sims Rakibi Life By You Süresiz Ertelendi

The Sims Rakibi Life By You Süresiz Ertelendi

Life By You erteleme

Paradox Interactive, The Sims serisine rakip olarak konumlandırdığı Life By You oyunu için yine erteleme kararı aldı ancak bu sefer ertelemenin ne zamana kadar olduğu bile belirsiz. Life By You’nun başlangıçta Eylül 2023’te çıkış yapmasının planlandığını hatırlatalım.

Paradox Interactive’in oyunla ilgili sadece birkaç hafta önce yaptığı güncelleme çıkış tarihini 4 Haziran 2024 olarak yeniden doğrulamıştı ve “Bu defa geliyor” dedirmişti. Hatta oyunun Steam aracılığıyla erken erişim sunulması bekleniyordu.

Şimdi ise Paradox Interactive CEO Yardımcısı Mattias Lilja, lansmanın artık bu tarihte gerçekleşmeyeceğini söyledi. Bu son gecikmenin nedeni olarak ek geliştirme süresine ihtiyaç duyulması gösterildi. Lilja şu ifadeleri kullandı: “Uzun bir süre düşündükten sonra, daha önce 4 Haziran olarak belirlenen Life by You’nun Erken Erişim çıkış tarihini geri çekme kararı aldığımızı duyurmaktan üzüntü duyuyoruz. Bu kolay bir karar değildi, özellikle de pek çok oyuncunun oyuna yönelik beklenti ve heyecanını anladığımız için.”

Paradox’un kendi Tectonic stüdyosu tarafından geliştirilen Life By You, EA’da The Sims serisinde çalışmış olan ve aynı zamanda Second Life’ın arkasındaki stüdyo olan Liden Lab CEO’su olan Rod Humble tarafından yönetiliyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version