Anasayfa Haber Hunt: Showdown Büyük Bir Güncelleme Alacak

Hunt: Showdown Büyük Bir Güncelleme Alacak

Hunt: Showdown Güncelleme

Geliştirici ve yayıncı Crytek, Hunt: Showdown için çok yakında büyük bir güncelleme yayınlamaya hazırlandığını duyurdu. Öte yandan çok oyunculu, rekabetçi birinci şahıs nişancı oyunu için 15 Ağustos tarihinde gelecek güncelleme sonrasında Xbox One ve PS4 desteğinin sona ereceği ifade ediliyor.

YouTube’da yayınlanan geliştirici güncellemesi videosunda Hunt: Showdown’un güncellemeyle CryEngine 5.11 sürümüne yükseltileceği belirtiliyor. Bu motor yükseltmesi, oyunun bahsi geçen iki konsolda çalışamamasına sebep olacak. Hunt: Showdown oynamaya devam edebilmek için oyuncuların Xbox Series X|XS ya da PS5’e yükseltme yapması gerekecek. Bu arada oyuncular hesaplarını ve edindikleri tüm DLC içeriğini yeni konsollara ücretsiz olarak aktarabilecekler. PC oyuncularıysa bir sorun yaşamadan oyuna devam edebilecek.

Crytek, motor yükseltmesinin yanı sıra oyuna yeni içerik ve iyileştirmeler konusunda da pek çok planının olduğunu söylüyor. Öte yandan şirket, büyük güncelleme kapsamında oyuna neler eklemeyi planladığını video ve sosyal medya hesapları üzerinden haftalık olarak güncellemeyi planlıyor.

Geliştirici ayrıca hile yapanlar ve toksik oyuncularla ilgili sorunların çözümüne de yardımcı olmayı planlıyor. Oyunun kullanıcı arayüzü de yenilenecek ve oyunun ilerleme ve ödül sistemlerinde de değişiklikler yapılacak.